Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem adnak le soha a tv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Miért nem adnak le soha a tv ben Lmbt témájú filmeket?

Figyelt kérdés
Szerintem a gyűlölködők kedvéért

2020. dec. 25. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
Cenzúra van. Csak a nép-nemzeti, különösön a Székely-Erdélyi vonal van preferálva, ha pedig nem olyan akkor esélye sincs..
2020. dec. 26. 08:57
 12/16 anonim ***** válasza:
98%

Az durva hogy még a normális válaszok is le vannak pontozva mint a 3-as vagy 9-es. Melegként én szégyellem magam, hogy sok meleg nem normális és minden magyarázatot homofóbiának gondol meg írja pár ezt a cenzúrát, stb. Pl az RTL hol cenzúráz? Az még kifejezetten kormánykritikus is és elég liberális ebben és másban is. Amit a 3-as ír az a helyzet. Nincs rá kereslet.

10. De mi Magyarországon élünk. De a világ 80%-a is olyan, hogy egy rasszúak az emberek 95%-ban. Nem az USA és Nyugat-Európa az átlag, itt csak 1 milliárd ember él a 7-ből. Elmész akárhova Afrikába ott 99%-ban feketéket látsz, a Távol-keleten 99% vágott szeműeket, a Közel-keleten 99% barna bőrűt, Dél-Amerikában is, Közép- és Kelet-Európában fehéret. Nem a sorozatok világából kell kiindulni, ahol 5-ből 1 kötelezően fekete kell legyen, akkor is ha történelmi filmről van szó.

2020. dec. 26. 09:23
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Sajnos pont hogy minden filmet tönkretesznek a meleg vonallal. Pl Csillagok háborúja. Barátok közt. Egy hányinger ez a retekklub.
2020. dec. 26. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
8%
de hiszen minden film tele van velük, tiszta búzamező
2020. dec. 26. 10:50
 15/16 DominikX ***** válasza:
100%
#12 mert nálunk nem élnek feketék vagy ázsiaiak ugye?😂
2020. dec. 26. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:
81%

15. Leírtam érthetően, tényleg nem hiányzik a szándékos értetlenkedés. Azt írtam a lakosság 95-99%-a egyazon rasszba tartozik a világ nagyrészén. A 7-ből 6 milliárd ember ilyen országokban, környezetben él.

De nálunk is élnek feketék, sárgák, de itt mondjuk nem a lakosság 15%-a fekete, mint az USA-ban, hanem 0,15% se. Sőt ha nem egy nagyvárosi belvárosi környezetben élsz vagy pl fiatal nyitott társaságban jársz, akkor nagy az esélye hogy szinte egyetlen ilyen emberrel sem kerülsz kapcsolatba. Nem csak itt, hanem a világ nagy részén sem.

2020. dec. 26. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!