Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem adnak le soha a tv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Miért nem adnak le soha a tv ben Lmbt témájú filmeket?

Figyelt kérdés
Szerintem a gyűlölködők kedvéért

2020. dec. 25. 23:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Mert undorítóak. Elég tudnunk, eltűrnünk ezeket a perverz idiótákat, nemhogy még film formájában is az arcunkba tolják.
2020. dec. 25. 23:12
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Cenzúrában élünk.
2020. dec. 25. 23:13
 3/16 anonim ***** válasza:
35%

Mert nincs rá különösebb kereslet.

Nem csak a gyűlölködők, de sok más kívülálló számára is érdektelen a téma, és ha már filmet nézni, szórakozni akar, nem ilyen filmeket akarna nézni.

2020. dec. 25. 23:13
 4/16 anonim ***** válasza:
43%

1/ Az egész ünnepet, sőt az egész életedet itt töltheted és annyi sértést vághatsz a fejéhez akárkinek amennyit csak akarsz - senkit nem hatsz meg! Csak hogy tudd: innen nagy az arcod, de amint elhagyod a telefonodat, ezt az oldalt minden áldott nap, ugyanaz a jelentéktelen senki leszel aki vagy. Egy senki vagy, és az is maradsz.

Egyébként a szeretet ünnepén közlöm veled, hogy az undorító te vagy. Krisztus szemében legalább annyira megvetendő ember vagy mint itt bárkiében.

2020. dec. 26. 00:07
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
Ne is legyen
2020. dec. 26. 00:19
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan már. A Fiúk a klubból sorozat akkor pl mi volt? A COOL-on ment. Még néztem is anno. Meg kb minden sorozatban van meleg szál. Főleg a tinikben...

Pl: Eufória, Skins

Sőt még magyar sorozatokban is... Szóval ez szerintem tökre nem igaz... Max az lehet, hogy mindig kis nézettségű művész filmek a meleg filmek amiket egy csatorna se vesz meg. Hisz nézettséget akar ami érthető.

2020. dec. 26. 00:27
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
4. Nem én vagyok az 1-es válaszoló, de azért eléggé ellentmondásos vagy: Krisztusról beszélsz, közben gyűlölettel reagálsz a gyűlöletre, nem pedig szeretettel. A helyzet az, hogy Krisztus téged is szeret és az első válaszolót is. Hiába nem így képzeled.
2020. dec. 26. 00:31
 8/16 anonim ***** válasza:
28%
7/ Tudom. Csakhogy ki mint vet úgy arat. Visszaütök. És nem tudom szégyellni. Ha van Isten akkor remélem megbocsát. Ennyi.
2020. dec. 26. 00:35
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
A filmek általában az élet dolgait dolgozzák fel. Bizonyos élethelyzeteket, emberi sorsokat kiragadnak, ami sokakra jellemző, eköré építik az eseményeket, történetet. Így kb. az forul elő a filmekben, ami a valóságban is, a film típusától függően valami eltúlozva. Tehát amilyen gyakran találkozik egy átlagos ember meleg témájú szituációkkal, olyan gyakori a filmekben is. És nem igaz, hogy a iflmekben ilyen nincs, mert elő szokott fordulni, én is láttam már ilyen filmet.
2020. dec. 26. 00:38
 10/16 DominikX ***** válasza:
81%

#10 érdekes, mert hogyha egy átlagos ember életéről csinálnál sorozatot, ott is simán lenne benne meleg szál, és még erőltetni se kellene.

Nem csoda, hogy a mostani sorozatok több LMBTQs szereplőt és több rasszt tartalmaznak, mert ilyen a VALÓSÁG ( főleg Amerikában)

2020. dec. 26. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!