Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőn te is ráírsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn te is ráírsz másokra vagy csak várod, hogy neked írjanak?

Figyelt kérdés

Nem akarok pofára esni, hogy nem reagálnak/elutasítanak. Emiatt sosem keresek senkit.

Mindig csak annak reagálok, aki nekem írt.

Ez nagyon gyáva dolog?

(Képekkel vagyok fent és szoktak is írni. Csak nem viselem jól az elutasítást, azt hiszem)

2020. dec. 25. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez
2020. dec. 25. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Én is így szoktam

Nagyon ritkán írok rá vkire, de ilyenkor majdnem mindig választ sem kapok :(

2020. dec. 25. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szoktam írni, csak válaszolok, ha valaki ír nekem. 25/F
2020. dec. 25. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elutasítást senki nem szereti,nem könnyen viseli.

A legszebb párkapcsolatom egyébként egy képmentes profilból,pár emailváltásból és vakrandiból indult.

Meseszerű,csodálatos három év lett belőle.

Csak ennek a mesének nem az lett a vége ,hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak.....hanem az, hogy az élet összehozta később mással....

2020. dec. 26. 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor még aktívabban használtam ilyen oldalakat, akkor sűrűbben ráírtam mindenkire... bár magától az elutasítástól én is tartok és nyílván nem esik jól, úgy voltam vele, hogy egyszer élünk.
2021. jan. 3. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Én mindenkinek válaszolok.
2021. jan. 3. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár nem várok arra, hogy az ölembe pottyanjom a nagy Ő, hanem ráírok aki szimpatikusnak tűnik.

Egyelőre beválni látszik a taktika.

2021. febr. 11. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon hangulatfüggő. Legtöbb esetben visszaírnak ha írok valakinek, de egyszer volt rá példa, hogy arcra nagyon bejött egy srác és éreztem az elutasítást a visszajelzéséből. Na ekkor kicsit kibuktam, mert ritkán ragad meg valaki elsőre. Inkább a személyes találkozók híve vagyok, csak erre ugyebár nincs sok lehetőség, főleg a vidéki városokban.
2021. dec. 28. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!