Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy az LMBTQ ennyire ambivalens a médiában?
A TV2 kormánypropaganda révén biztos nem adott több kifejezésmódot a melegeknek. Az, hogy mindegyik oldal ezt nyomja az azért van mert a kormány azzal akar a primitívebb választókból szavazatot kicsikarni, hogy mi megvédjük a "pedofil melegektől" a gyerekeket. Az RTL meg próbál reális képet mutatni. A filmekbe visziont túl van tolva szerintem is ez a túlzott meleg kötelezőség.
A pontozás meg nem azt mutatja, hogy tetszik e a válasz, henem hogy hasznos e. És egy kérdésben mindkét oldal válasza hasznos, ehhez tartsuk magunkat.
jaja, biztos a SOros pénzeli őket XD.
Nem, erre az a logikus válasz, hogy változott a világ és az emberek egyre inkább befogadóbbak a mássággal szemben, Legalábbis a műveltebb réteg. #3 voltam
Az rtl-t szerintem ebből ki kellene venni.
Köztudottan sok meleg dolgozik ott.
Ahogy írták itt, leadják a háttér társaságos videót, a vv-ben is volt biszex coming out (VV robi bújt elő).
Meg ha a híradót is nézitek, vagy a fókuszt, reálisabban adják elő a dolgokat, mint a tv2.
A reggeli műsorban is beszélnek a Családazcsaládról, ott is meghívták a meleg szivárvány családot és még sorolhatnám.
Mondjuk azért néha meleg filmet is tehetnének be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!