Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért járkáltok "zombiként"?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járkáltok "zombiként"? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Többször voltam olyan helyen ahol szex is van, direkt meleg hely.

És az emberek nagy része csak körözött, keresve a tökéletesnél tökéletesebbet, addig míg végül már senki sem maradt.

De gondolom mások is láttak már hasonlót.

A kérdésem: Miért? Ennyire válogatósak lennének a melegek?

2020. dec. 23. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

De, jót nevettem! :))

Ismerem a helyzetet! Hol voltál? Szaunában vagy moziban?

2020. dec. 23. 23:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Szauna, és naturista strand.
2020. dec. 23. 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Szeretném leszögezni hogy sokunk nem ismeri a helyzetet, mivel az önelfogadás és a nyíltság útjára lépve nem alkuszott meg a szaunába járás rögös útjával. Tehát a kérdés és a válasz inkább egy bizonyos típusú meleg körre érvényes. Ott én senkin és semmin nem csodálkoznék.
2020. dec. 24. 01:36
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Van egy szint ami alatt jobb kiverni inkább otthon egyedül. Ha valaki gondolkodás nélkül rávetődik minden farokra amit lát, akkor ott vannak problémák szerintem.
2020. dec. 24. 04:42
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon helyes, csak zombuljon, akinek ez a célja, a tökéletes test.

Bár ez nemcsak a melegekre jellemző, mert a legtöbben mindenben a tökéleteset keresik.Hála a médiának, ami ezt sulykolja, hogy cseréld le, dobd ki, mert neked a tökéletes kell, mert te megérdemled.

Aztán jön a pofára esés,mert a mesebeli herceg is egy prosztó,persze nem derul ki azonnal.Mint ahogy a boldogság kék madaráról is idővel bizonyosodik, hogy kis mezei veréb.

És azok, akik kilókra, izmokra,centikre,, stb mennek, azok sosem lesznek elégedettek.

Akik pedig többet is látnak valakiben, mint megjelenés, azok általában nyugodt és szép kapcsolatban élnek - még ha nem is addig, míg meg nem halnak.

De a meleg világ nagy része, finoman szólva is felejtős.....

2020. dec. 24. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, te inkább azon problémázol, hogy nem akartak a nálad sokkal jobban kinézők szexelni veled.
2020. dec. 24. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Elárulnám hogy egy hetero swingerben is ez megy. A legfőbb ok, hogy besz.riak kezdeményezni, azt várják hogy a sültgalamb a szájukba reppenjen. Kezdeményezni, értelmesen, normálisan társalogni nuku, de ha nő/pár elindul valamerre akkor birkanyájként mennek utánuk és próbálnak beszállni a buliba.
2020. dec. 24. 12:29
 8/9 A kérdező kommentje:

6-os:

Gondoltam hogy lesz ilyen gondolat is, de nem.

Nem az a problémám, hogy ne mindenki rám nyomult, de hogy akkora választékból nem találtak maguknak legalább 1 embert aki megfelel nekik?

2020. dec. 24. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

6 vagyok

Rólam is már sokan állították a szaunában, hogy csak körözök és senki sem felel nekem meg. Azonban ez távolról sem igaz. Egyszer például a legjobban kinéző fiú jött oda hozzám és én pedig nem mentem el vele szobára. Más azt látta ebből, hogy én lepattintottam őt és még a legjobban kinéző fiút se elég jó nekem, miközben ő hajlandó lett volna velem lenni. A valóság pedig ennek pont az ellentéte. Megmondtam neki, hogy szívesen elmegyek vele szobára, csak nem dughat meg. Szóval valójában ő volt az akadálya, nem én.

2020. dec. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!