Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet kb 40 órán át...

Hogy lehet kb 40 órán át ébren maradni úgy hogy ne viselkedjek zombiként?

Figyelt kérdés
Ha nagyon muszáj akkor ébren tudok lenni (max. 4 napig...) ..de ha nem pótvizsgára kell tanulni gyorsan (:'D) akkor mindig levágom magam az ágyra és alszok, pedig ma este meg kell varrnom holnapra valamit+ elolvasni egy csomó sz..rt stb., de mivel ez nem annyira kötelező ezért előre látom hogy aludni fogok :( A kávétól még jobban alszok mint eleve :D
2014. ápr. 19. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges. Egy napi nemalvás után már úgysem fog az agyad semmit. Négy napi nemalvás pedig annyira taccsra teszi a szervezetedet, hogy azt el sem hiszed.

Egészen más okból én már ezt megtapasztaltam. Négy álló éjjel és 5 napon át egy másodpercet sem tudtam aludni. És nem viccelek, nem nagyzolok, ez így van. Az 5. nap reggelén sürgősséggel kerültem az ügyeletre, mert elkezdett összeomlani a szervezetem (folyamatos hányás, fosás, megállás nélküli reszketés, lesett vérnyomás, ájulásközeli állapot, erős szívrizmuszavarok stb.)

Azonnal nyugtatókat kaptam, és még így is nagyon necces volt.

Szóval: ne csináld!

2014. ápr. 19. 14:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ez sz.. :(

Amikor én 4 napig voltam ébren akkor csak annyit tapasztaltam hogy "kihagy az agyam" ... pl mentem valahova és teljesen elfelejtettem hogy hova indultam hogy jutottam oda ahol vagyok.

2014. ápr. 19. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:
"megállás nélküli reszketés, lesett vérnyomás" - na ez is ismerős :/
2014. ápr. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!