Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek n_ktek az orosz srácok?
Nekem nagyon, hogy olyan izmos ak meg kemények meg a nyelv is nagyon szexi szerintem. Nagyon izgato lenne ha oroszul suttogna mocskos dolgokat a fülembe a srac szex kozben...
Tudtok mondani szexi orosz srácokat??
Igen abszolút bejönnek, spanyolok mellett ők a pasi ideáljaim, igazából, a magyar srácokat utálom a leginkább, mert ha a bi, vagy melegeket nézzük, mindegyikre(szinte) jellemző, a hiszti, kényeskedés, a teljesíthetetetlen elvárások (nagy farok szindróma, kinek mi általában kb. 17-20cm),vagy a (model-kinézet klasszikus szindrómája, )itt már kicsit humorosra fogtam a szót, mert amennyire röhejes az itteni helyzet épp oly reális módon demonstrálódik
amit hiányolok a magyar srácokból legutolsó sorban az egy büdös nagy hármasegység: intelligencia, becsület, értékrend, és nem nem sajnálom ezt leírni, mert igen is vannak emberek akik megérdemlik ezeket a sorokat, még többet is,19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!