Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek n_ktek az orosz srácok?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon, hogy olyan izmos ak meg kemények meg a nyelv is nagyon szexi szerintem. Nagyon izgato lenne ha oroszul suttogna mocskos dolgokat a fülembe a srac szex kozben...
Tudtok mondani szexi orosz srácokat??
2020. dec. 22. 15:02
1/16 anonim válasza:
Nekem is bejönnek. De ott sem mindenki izmos meg kemény. Azért ezzel legyél tisztában. :D
2/16 anonim válasza:
Igen nagyon!
Van bennük valami mély férfiasság, ami vonzó...
22f
3/16 anonim válasza:
Sajnos nem. Pedig hívtam őket. De mondták, hogy NYET! 😁
4/16 anonim válasza:
Bennem a sz*r is megfagy, ha egy pasas hangosan beszél oroszul. Meg én mindig a hackerekre asszociálok, 150 millió potenciális hacker országa. Ja, meg hetero vagyok.
6/16 anonim válasza:
Oroszország területe majdnem kétszer akkora mint Európa.
Elég sok színűek az oroszok még ha egy nagy átlagot is veszünk
És több mint a fele nem beszéli a nyelvet.
Milyen nektek egy orosz?
7/16 anonim válasza:
Kérdésnek annyi értelme
Be jönnek nektek az európai srácok?
8/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek szerintem szexi nyelv az orosz.
9/16 anonim válasza:
#8: A legtöbb szláv nyelv szerintem nagyon nyers, nem szép.
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!