Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak? Biszexuálist full...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Aktívak? Biszexuálist full melegé tenni?

Figyelt kérdés
Ha igen hány évesek vagytok,s milyen korú passzív jönne be....

2020. dec. 21. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem lehetséges ilyesmi. Én bi vagyok, volt egy olyan aktív partnerem, akit mindennél jobban kívántam, szinte beleremegtem, ha csak hozzám ért a kezével...ha lett volna lehetőségem, egész nap a farkán lovagoltam volna, nem érdekelt senki más, sem férfi, sem nő.

Aztán elmúlt a dolog, és ugyanúgy szexeltem utána nőkkel is.

2020. dec. 21. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is ez olyan, hogy egyszer így érzel egyszer úgy. Nekem volt egy csomó barátnőm, egy pár éve meg csak srácokkal vagyok. Ettől függetlenül ugyanúgy bejönnek a csajok mint régen csak most jó srácokkal.
2020. dec. 21. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már sráccal?
2020. dec. 22. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a nekem tetsző heteró srácoknál szoktam ilyesmiről fantáziálni. Persze ez csak fantázia, tisztában vagyok vele, hogy reálisan nincs rá túl sok esély. De azért izgalmas belegondolni, milyen lenne megmutatni egy alapvetően heteró srácnak, hogy mennyire jó érzés, amikor valaki beteszi neki. Meg azt, hogy ez fizikailag még élvezetesebb is lehet sokkal, mint amikor ő próbálja bedugni egy lánynak. :)
2020. dec. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!