Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok közül is úgy érzem kilógok. Ez csak nálam van így?
Figyelt kérdés
Semmilyen sztereotípiának nem tudok megfelelni, rendszerint amíg nem mondom el valakinek, nem is gondol rá hogy meleg lennék. Utána is többen hittek inkább aktívnak.
Alapból nincs mély hangom, viszont ami van azt már nem vékonyítom, nem szoktam túlzóan artikulálni és nőkről is nagyon jól eltudok társalogni "férfi szemmel".
Egyszerűen kakukktojásnak érzem magam a többi passzívhoz képest, akikkel találkoztam / beszélgettem. Valahogy nem minden mozdulat természetes, megjátszani pedig nem tudom magam.
2020. dec. 21. 10:07
1/6 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal hogyha hetero pasikkal is el tudsz beszélgetni, és nem üvölt rólad hogy meleg vagy. Gesztikulálni sem kell kötelezően egy passzívak. Ettől függetlenül lehetsz passzív.
2/6 anonim válasza:
A legtöbb passzívról meg te sem mondanád meg, hogy az. Egyáltalán nem magas hangon beszélnek, nem affektálnak, ez csak egy rossz megítélés a heterók részéről.
3/6 anonim válasza:
Pontosan ugyanilyen vagyok mint te :D mintha én írtam volna :D
4/6 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Jobb, mintha sütne rólad hogy mi a helyzet. Jobb, ha van egy kis misztérium :)
5/6 anonim válasza:
Mindíg ilyen passzív okkal szoktam találkozni mint te vagy nekem ez a normális.
6/6 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.nem kell hogy helikopterről levegyék hogy meleg vagy.hidd el nem gáz.sőt.....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!