Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg társkeresőkön mi ez? Elég új vagyok rajta, de nem csak taszító amit sok csinál, hanem tönkre is teszik.
Figyelt kérdés
Hosszabb kapcsolat után személyesen ismerkedtem meg nem is éltem itthon végig, szóval planetromeon, grindrn Magyarországon mostanában regisztráltam először.
Fiatal vagyok, edzek (ha nem lenne karantén most is).
Naponta sorozatban jönnek az üzenetek középkorúaktól sőt öregektől is meg kövér, ronda emberektől.
Ha napi 1 lenne oké, de nagyon nem 1 van.
Sok pedig elég gusztustalanul nyomul.
Ez a szint?
Barátaim közül volt aki mondta, hogy ez ilyen lesz, de azt hittem képletesen érti.
2020. dec. 20. 13:23
11/12 anonim válasza:
A válaszok közt van sok érdekes itt, de te valahogy mindent ami kritika úgy veszel, hogy az arc nélküliek beszóltak. Nem lehet, hogy ha ennyien mondják akkor nálad is lehet hiba. Amúgy én se értem. Mi a bajod? Az hogy nem azok írnak akiket te vársz? Miért várod, hogy ők írjanak? Írj te nekik. Vagy az már nem pálya mert te szépségkirálynő vagy és nem fogsz írni. Tudom a válaszom flegma, de pont azért flegma mert hátha elgondolkozol így. Mert jelen pillanatban te a sült galambot várod és rinyálsz mert nem jön.... Ja és egyszer (nem is olyan soká) te is leszel öreg. Majd akkor te se írj kérlek fiatalokra semmi esetre se, hisz te is utáltad.:)
12/12 anonim válasza:
Valoban az uj planetromeo elég gáz lett.De vannak jobb oldalak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!