Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy 15 évvel idősebb férfiba.
Utolsó válaszoló nagyon jól leírta.
Saját tapasztalat,hogy egy ideig tud működni egy ilyen kapcsolat.
Három jóval fiatalabb párom volt, mind korai huszonéves.Minden jól indult,de tény és való,hogy előjöttek a problémák, amit aztán szakításhoz vezetett.
A sors poénja,hogy nálam idősebbekkel "cseréltek" le :)
Viszont az is igaz, hogy én a fiatalabbakkal mindig jobban kijöttem,mert egyenrangúnak vettem őket.
51 F
Én 19 évesen nemrég össze jöttem briteknél egy lengyel sráccal.
Ő 37. Mégis működőtt volna az egész hosszabb távon. Előző exem meg 32 volt és egy másfél éves kapcsolat volt köztünk.
Az életkor csak egy szám. Bár én most lejjebb raktam a mércét és 30 felett már nem keresnék későbbiekben senkit.
Ha érzed hogy mindkettőtök akarja és jót fog tenni akkor miért nem vágsz bele?
Éljetek a mának, s ne a jövőre gondoljatok.
Bármilyen kapcsolatotok van, bármekkora korkülönbséggel, ha azon görcsöltök, hogy mi lesz a jövőben és meddig fog tartani, sosem lesztek boldogok.
Éljetek a jelenben, tegyetek minden nap a kapcsolatért, minden napot úgy éljetek meg, mintha az első nap lenne, udvaroljatok egymásnak, romantikázzatok, szép gesztusokkal és szép szavakkal ösztönözzétek a másikat.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább tartson egy dolog 1 évig, viszont legyen tartalmas, mintsem 10 évig amiben 1 évnyi tartalom sincs.
És ha vége is lesz, gondoljatok arra a sok szépre, amit közösen megéltetek/átéltetek.
Én javaslom, hogy próbáljátok meg, mit vesztetek?
És ha ez egy normális hosszú kapcsolat lesz?
Ő szeret, te szereted, akkor mi a kérdés?
Lehet hogy nem működik majd a kapcsolat de ennek nem feltétlenül a korkülönbség lesz az oka.
De az lehet, hogy együtt öregedtek meg
Legyetek boldogok
Örülök neki.
A többi már rajtatok múlik :)
Jól döntöttél. SOHA NE MÁSOK döntsék el... Az unokatesóm egy csaj. Dögös k-rvás kinézetű milf. Szexi. Van aki mást mondana rá de mindegy.
47 éves és a pasija 23. Már a férje. Sokak szerint gáz meg majd úgy is elválnak. Erre mondtam én. Miért zavarja őket? És ha tévednek? Miért baj ha majd 60 évesen esetleg ott lesz egyedül? Ők kell ápolják, segítsék, stb? NEM!
Akkor meg miért szólnak bele? Ha lesz addig 15 boldog éve akkor már jól járt? És mi van ha 56 évesen meghal. Akkor nem lett igazuk... Szóval érted a lényeget. Az életet élvezni kell és kész. SOK BOLDOGSÁGOT! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!