Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mégis miért történik ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért történik ez?

Figyelt kérdés
Szinte mindig meleg gondolataim vannak, de amikor elélvezek utánna meg azon gondolkodok hogy mégis mi a franc bajom van miért nézek én ilyenek stb de kb 1 órára rá már ugyanazon a "beállítottságon" vagyok, hogy "szüntethetném" meg ezt ? :/
2020. dec. 17. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Hát ez ismerős érzés. Nagyon sehogy.
2020. dec. 17. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
fogadd el magad. nincs ezzel semmi baj.:)
2020. dec. 17. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Velem is ez van. Rohadt idegesito. Meg siman kipribalnam pasival de utana egybol tuti szarul lennék. Szoval ezert lenne jo egy jofej es mindenkepp biszex de alapvetoen csajokra gerjedo szexhavert talalni.
2020. dec. 17. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Azért éreztek így, mert nem fogadjátok el magatokat. Társadalom, szülők, környezet belétek nevelte, hogy ez undorító, rossz, beteg, stb dolog. Pedig nem attól leszel valaki, hogy mi az orientáció. Ha nem fogadjátok el magatokat, akkor hosszú távon nagyon megsínylitek. Boldogtalan, depressziós emberek maradtok. Ettől függetlenül mutathattok majd mást a környezet felé, de belül szenvedni fogtok. Fogadjátok el, mert nem lehet rajta változtatni, hiába is akartok, nem lehet. Ha egyedül nem megy, akkor szakember segít. Én is ugyanebben a cipőben jártam, nekem is pszichológussal sikerült lelki nyugalmat kialakítani magamban. Rávezetett, hogy hogyan fogadjátok el magatokat. Nektek is ezt javaslom, ha máshogy nem megy. Nem ti vagytok ezért a hibásak.
2020. dec. 17. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Az előző szépen összefoglalta. Ezen a melegek többsége átesett (én is) szóval nyugi, ez "normális". Nyugodtan éljétek meg a vágyaitokat, és ha sikerül elfogadnotok magatokat, akkor ez az érzés is el fog tűnni.
2020. dec. 17. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Fogadd el önmagadat! 22/F
2020. dec. 18. 05:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem tudod megszüntetni. Ez már az elfogadási folyamat. Kitartás es sok sikert hozzá
2020. dec. 21. 06:48
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj csak nőkre
2020. dec. 21. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 köszönjük professzor úr 😂
2020. dec. 21. 15:18
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
És ha bu zi vagy akkor mivan?
2020. dec. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!