Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy vegyem rá magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Nos heteronak valóm magam, de van haljam a biszexség fele, kiváncsi lennék milyen fiúval , persze aktiv lennék.

Lenne is kivel de nem tudom hogy vegyem rá magam hisz eddig csak nővel voltam. Valaki valami segitség?

Jobban nem tudom megfogalmazni.

18/f

2020. dec. 12. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha kíváncsi vagy, miért kell még külön rávenni magad?

Dobj be egy felest és hajrá.

2020. dec. 12. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Próbáld meg, ha nem tetszik, akkor nem csinálod többet. Ha meg nem akarod megpróbálni, akkor hagyd az egészet. Nem kell túlkomplikálni. :)
2020. dec. 12. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem maradj a nőknél
2020. dec. 12. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Most ha érdeklődik, és kíváncsi is rá, milyen lehet a saját nemével, miért ne próbálhatná ki? Istenem. Ha tetszik neki, akkor megbizonyosodik arról, hogy biszex, (ha a kérdezőt eddig a lányok érdekelték, akkor meleg már nyilván nem lehet), ha pedig nem tetszik neki, akkor marad egy egykor kíváncsi heteró, akit csak a nők érdekelnek. De legalább kipróbálta, és tisztázódik, pontosan ki iránt is vonzódik. Lehet ez csak egy kamaszkori kíváncsiság is. Csak nem azért kellene a nőknél "maradni" (mintha ez kedv és döntés kérdése lenne...), mert a szentkatiolikus nagyszentegyház, meg egy maréknyi homofóbiával leplezett látens homokos széljobber azt mondotta, hogy ez csúnya dolog? Menj vissza a középkorba...
2020. dec. 12. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Inkább most próbáld ki és döntsd el mi a helyzet,ha ez benned van előbb utóbb úgy is megtörténik.Most még bármelyik lehetőséget választhatod de a későbbiekben egy barátnő vagy család mellett nehezebb lesz !Sok sikert
2020. dec. 13. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Azert mondtam hogy maradjon a noknel mert nem tudom ezen mit kell ennyit problemazni, mi dontsuk el hogy kivel szexeljen, esetleg mi szexeljunk helyette?!
2020. dec. 14. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a válaszolók hatásköre eldönteni, hogy a kérdés kiírásának mi volt a célja. Részemről csak azt mondtam, hogy úgy tudja meg az igazságot magával szemben, ha kipróbálja.
2020. dec. 14. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod szívesen megismernélek :P
2020. dec. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!