Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy vegyem rá magam a szájba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá magam a szájba élvezésre?

Figyelt kérdés
Mikor videóba látom izgat főleg ha sok jön. Azonban mikor élőben ott a szitu mindig meghátrálok? Lehet egy domináns srác kéne aki nem hagyná?

2020. jún. 9. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Idő. Nekem is kellett idő mire azt mondtam oké. Parom sem siettette.
2020. jún. 9. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem élvezed élőben, miért erőszakolnád magadra? Kényszerből nem lesz jó élmény.
2020. jún. 9. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha akarod beleélvezek a szádba.
2020. jún. 9. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is is ezen töprengek, igaz a kézről való fogyasztással, mert nem vagyok kellően hajlékony, és csak csöpörészik... 23/F

Ui... szívesen találkoznék egy korombeli sráccal, aki fővároson belül lakik, és nagyokat tud spriccelni.

2020. jún. 10. 01:36
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Próbáld a sajátodat.Pohárból vagy verd a sajátodba.Ha nem vagy rá képes,

ne is próbálkozz.

2020. jún. 10. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a problemam, hogy csak addig kivanom, mig el nem elvezek. Marpedig elvezes nelkul eleg nehez a sajatomat nyelni.
2020. jún. 10. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 én szeretném!
2020. jún. 14. 01:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 én is kb így vagyok vele :D
2020. aug. 1. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a dolognak nem a dominanciáról kellene szólnia. Egyszerűen azt az állapotot kell elérni, hogy egy farkat úgy igazán megkívánj, és dolgozni akarjál rajta. A másik féltől persze természetesen fontos elvárás, hogy tisztelje a szándékodat, és ne akarjon erőszakos lenni. A legjobb, amikor ilyenkor valaki csak hagyja, hogy játssz egy kicsit a szerszámával, bármi is legyen a dolog kimenetele. Utána ha elég bátor voltál, jó élményekkel gazdagodhatsz.
2021. okt. 24. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!