Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan könyvet keresek amiben jelen van az LMBTQ téma, amiben a fő szereplő akar meleg, leszbikus, biszexuális vagy bármi hasonló, magyar fordításban ismertek?
Aristotle és Dante a világmindenség megismerésének nyomában.
Én szerettem ezt a regényt. Remélem nem értettem félre a kérdést. Bár itt még csak arról van szó, hogy hogyan fedezik fel a másságukat.
Hayden Moore és Carol Souya könyvei:
Üvegkalitka
Csendkirály
Angelo
Évszakok
Cinegeszonáta
Nem játékszer
+ még esetleg:
Sebastian Perri - Végtelen napok
John Green - David Levithan – Will & Will
+ eszembe jutott még egy:
Laurie Frankiel - Mindig ez van
De ha rákeresel a moly.hu-ra, a címkék között rá tudsz keresni az LMBTQ címkére:
Elle Kennedy és Sarina Bowen - Ez a srác (most jelent meg nemrég a második része a Könyvmolyképzőnél, ebben az LMBTQ fő szálat játszik, a két főszereplő férfi kapcsolatát követi az olvasó)
Rácz-Stefán Tibor - Túl szép, Pokolba a jópasikkal
Sajnos nagyon kevés LMBTQ könyvet fordítanak, főleg a homoszexuális férfiakról szóló magyar nyelvre lefordított szórakoztató irodalom nevetségesen kevés. Angolul milliót lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!