Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy maga a farok látványa engem nem indít be?
Sokkal jobban szeretem a felsőtest látványát.
A szexnél is a csók, egymás testének simogatása, csókolgatása, izgatása indít be. A partner farkát sem azonnal kapom be, hanem előtte csókolgatom, nyalogatom a lágyékot, a belső combot, a golyókat, és amikor azt látom hogy nagyon akarja akkor kezdem el szopni csak. A kezemmel pedig végig simogatom a felső testét, izgatom a bimbót. Ez miért gond hogy ezt szeretem?
Engem a fiúk combja, feneke, hasa izgat nagyon, magyarán a testük. Ami viszont a lábuk között van, végtelenül taszít. Kérdező, igen, vagyunk ilyenek... de te csak játszod az eszed, mert végül csak beveszed a szádba. Én már attól okádnék, ha rá kéne nézni, nemhogy több...
Sajnos ebből kifolyólag a klasszikus melegekkel semmit nem tudok kezdeni, max ilyen lábfétises, köldökfétises, stb. (általában magukat heterónak mondó - ahogy vesszük) emberekkel, akik szintén megköszönik, ha témán kívül marad a láb közötti rész.
Játszom az eszem?
Mondtam egy szóval is hogy taszítónak vagy undorítónak találom? Mert szerintem nem. Olvasd el 4-es újra a kérdést, értelmezd, majd utána szólogass be.
Kérdező nem gáz
De te most társkeresés, kalandozás, vagy álmodozás miatt tedted fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!