Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúiskolákban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúiskolákban mennyire gyakori a homoszexualitás?

Figyelt kérdés
Mennyiben tesz rá a környezet a homoszexualitásra? Volt akiben nem alakult volna ki ha nem jár fiúiskolába?
2020. dec. 7. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
a helyzet az, hogy a fiúk gyakrabban viccelődnek azzal, hogy b*żi vagy, meg ilyesmik, tehát ez szeintem inkább elutasító környezet
2020. dec. 7. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ilyenkor inkább a lehetőség hiánya miatt. Mármint a lányokkal ismerkedés lehetőségének a hiánya miatt próbálkoznak egymással. Fiúkoleszben meg pláne (nem is tudom, van-e ilyen egyáltalán)
2020. dec. 7. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

Én 80-as években jártam egy gépipari szakközépbe. Volt vagy kb. 300-350 fiú, és ha jól emlékszem 2 lány az egész suliban.

Ezt megfejelve fiú kollégiumban voltam 4 évig. Még csak a gondolata sem merült fel senkiben. Mert nem volt "divat".

2020. dec. 7. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanannyira gyakori mint máshol, véleményem szerint iskolás korra már kialakul egy ember szexualitása, max elnyomja magában.
2020. dec. 7. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a 80-as éveket meg tudom erősíteni, azt hogy nekem ki és mi tetszett azt jó volt egy fiúiskolában titokban tartani, így ez miatt bántódás nem érhetett. Nem gondolom azt ma sem, hogy ez "divat" lenne. Ellenben nagy esély van rá hogy a többség úgy hal meg hogy sosem élheti meg a vágyait még egy kicsit sem.
2020. dec. 8. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

nagyon, de igazából egyedi a dolog, nincs két egyforma fiúiskola, kollégium, stb egyéb fiúközösség.

viszont külön kell választani a melegséget és azt h esetleg történik valami adott helyzetben pl tusolóban két heteró srác között. ugyanúgy meg tud történni, ha mindkettőnek barátnője van, ettől még nem válik meleggé, simán a helyzet hozza úgy. de ettől nem fog megmelegedni, stb, egy kaland és ennyi.

2020. dec. 8. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a videót néztem még pár hete

[link]

Akkor ezen elgondolkoztam, hogy vajon ebből mennyi a meleg. Amúgy tuti vannak csak kérdés utat találnak-e ezek a vágyak egy közösségben ahol a melegség tuti nem "trendi"...

2020. dec. 23. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
a melegség nem trendi, de ez amolyan köztudott dolog, hogy adig működnek ezek adolgok, amíg nincs kimondva. azaz lehet akár rendszeres kaland is két srác között, egészen addig, amíg nem jut eszébe az egyiknek bezsélni is róla. ha kuss van, akkor semmi gond. valami olyan ez, mnintha akkor tudatosulna benne, hogy "ja ez b--is".
2020. dec. 26. 10:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

látod mergmondja a frankóüt a videóbnan is a kissrác:

'"kedvenc dolgom, amikor együtt vagyunk a hálóban és együtt csináljuk a dolgokat" -- na igen, kb így valahogy ...

2020. dec. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!