Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar hírességek közül kik melegek, akik nem vállalják fel nyilvánosan?
Figyelt kérdés
Privát üzenetben csak! Azt tiszteletben tartom, hogy nem akarja tudatni valaki, de engem attól még érdekel :)2020. nov. 26. 00:15
11/21 anonim válasza:
Lakatos Levente író, nagyon helyes és szerencsére meleg
12/21 anonim válasza:
Gáspár László
Puskás Péter
Istenes Bence
Sebestyén Balázs
Berki Krisztián
ByeAlex
Majka
Nagyjából ennyi
13/21 anonim válasza:
Lakatos Levente 100% meleg, a legjobb haveromra ra irt es meg akarta dugni.
Kulon gaz, hogy mennyire jatssza a nagy heterot, kozben meg...
14/21 everlight válasza:
Van egy barátom aki ismeri Sarka Katát,Azt mesélte régen,hogy Hajdút azért hagyta el,mert férfiakkal csalta,és rajta is kapta.
15/21 anonim válasza:
Én örülnék ha Abosi Barni az lenne , sose látjuk nővel , no meg Csenki Patrik se lenne rossz.
16/21 anonim válasza:
Szivos Marci vizilabdazorol is pletykaljak.
17/21 anonim válasza:
Szabyestről is eltudom képzelni
19/21 anonim válasza:
Budavári Fülöp(?)
Bár ő nem tudom mennyire ,,híresség”
20/21 anonim válasza:
De gázosak vagytok!
Tényleg, kurvära.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!