Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi vagyok én valójában?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok én valójában?

Figyelt kérdés

Pár hete boltból haza fele jövet, megálltam beszélgetni egy idősebb pasival (ismerős).

Kérdeztem tőle valamit amire behívott a házába, mivel ismerem így bementem. Rövid beszélgetések után, hírtelen megcsókolt, a következő lépést is ő tette meg, pillanatok leforgása alatt, ő "már bennem volt". Azt mondta, hogy nagyon jó volt, és szeretné megismételni miharabb.

Annyira gyorsan megtörtént ez az egész, le se tudtam reagálni. Meleg lennék, hetero létemre, vagy csak bi?

2020. nov. 25. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Akkor te a Grimm testvérek egyikének klónja vagy.....Jó éjszakát gyerekek :)
2020. nov. 25. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Fejtsd csak ki kicsit bővebben ezt a “pillanatok leforgása alatt ő már bennem volt”-ot légyszíves. Azért ez nem csak úgy hip hop megy. Már ha nem kamu tényleg a kérdés.
2020. nov. 25. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

"Vonzódom a nőkhöz IS igen."

Meg is válaszoltad, bi vagy.

2020. nov. 25. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Mi ez mostanában minden kérdésnél, hogy valaki csak azt reagálja, hogy kamu vagy nem kamu. Ki a retkes fmat érdekel? A kérdések mindegyike lenyomozhatatlan, vagy minden második kamu, vagy nem. Ezen az arc/név/személyazonosság nélküli oldalon, kit érdekel? Valaki nekem árulja el, mert most már én unom, pedig nem az én kérdéseim.
2020. nov. 25. 20:39
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

14 - "Rövid beszélgetések után, hírtelen megcsókolt, a következő lépést is ő tette meg, pillanatok leforgása alatt, ő "már bennem volt"."

Nem tűnik fel semmi? Ez mondjuk nem a kérdező, meg nem is a válaszolók hibája :D

2020. nov. 25. 20:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nőként elolvasva a kérdést, nekem is azonnal ez a rész szúrt szemet, nem vagyok análfan, meg homoszexuális férfi sem, de azt csiripelték a madarak, hogy ez nem így megy, hacsak nem egy orbitális anál pluggal a seggedben cseverészel kedélyesen...
2020. nov. 25. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyan ez, mintha hirtelen történt volna minden.. kicsit hiányos a történet :) egy fallosz nem csúszik be hirtelen oda, van közte egy köztes időszak azért :D Igazából gondold végig, hogy hogyan érezted magad, mennyire élvezted, stb. Erre a kérdésre igazából te magad tudsz a legjobban válaszolni. De ehhez érdemes végiggondolni, milyen érzeseket kelt benned ez a dolog, szeretnéd-e megismételni hasonló formában, vagy mással, vagy esetleg ezelőtt jutottak-e ilyenek eszedbe, vagy volt hasonló élményed. Es ezt igazából te tudod a legjobban megítélni, ne mástól várd, hogy megszabja, ki vagy :)
2020. nov. 25. 22:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bedrogozták ezért esett ki a köztes rész.
2020. nov. 25. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18-as: Igen, igaz, arra nem gondoltam
2020. nov. 25. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!