Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szóval megismerkedtem egy dom pasival, és az első találkozásunk alkalmával megcsináltam neki a megbeszélteket. Mikor azt gondoltam, hogy végeztünk, akkor nem oldozott el, hanem a földre nyomott, aztán lepisilt, utána pedig rám is kakilt. Nem tudom mire vélni. Nektek volt részetek hasonlóban? Úgy emlékezett, hogy azt beszéltük meg, hogy ez még belefér, és hogy azt hitte azért ellenkezem, mert ez a szerepem...

2020. nov. 21. 17:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy beteg állat volt. ☹️

Én is szeretem a sub dom játékot, de mindig azon lennék, hogy a sub minden egyes pillanatot élvezzen.

2020. nov. 21. 18:20
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
adni kéne neki egy akkorát,hogy visszavenne az arcából rögtön...
2020. nov. 21. 18:27
 13/36 anonim ***** válasza:
90%
Ez tényleg komoly? Úristen, először el sem hittem, hogy van ilyen. Kerüld minél messzebb, vagy ha a szemed elé kerül rúgd jó erősen tökön. Másból úgysem értenek az ilyenek.
2020. nov. 21. 18:31
 14/36 anonim ***** válasza:
95%
Remélem, hogy kamu... ha nem, a magam eszközeivel oldanám meg úgy, hogy soha ne felejtse el.
2020. nov. 21. 18:40
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
Hát azért ez a dom is meglepődött volna, ha a szájába toltad volna azt, amit rád eresztett! Minimum ennyi járt volna neki!
2020. nov. 21. 18:47
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
bosszú édes bosszú
2020. nov. 21. 18:52
 17/36 anonim ***** válasza:
85%

íjj, hát ez kemény..

elsőre gondoltam,hogy kamu,de vannak beteg emberek..

2020. nov. 21. 18:55
 18/36 anonim ***** válasza:
3%

ebből is látszik, hogy akiknek ilyen beteges vágyaik vannak azoknak ezzel is számolniuk kell... érdekes módon a normális meleg emberek beleegyezéses "átlagos szexuális" együttlétükkel kapcsolatban ilyesmoről valamiért nem olvasni...elgondolkodtató.

Jó tanács: találjatok ki ilyen biztonsági szavakat hogy tudja az ilyen állati természetű partnered hogy mikor kell leállni (ha ez egyáltalán leállítaná, amibe nem vagyok biztos).

2020. nov. 21. 18:55
 19/36 anonim ***** válasza:
16%

Mekkora naiv majmok vagytok, hogy elhisztek mindent, amit mond valaki...

Elsőre aláfekszetek mindenkinek, aztán csodálkoztok, hogy ilyen előfordul...

2020. nov. 21. 19:59
 20/36 anonim ***** válasza:
23%

Meg is érdemelte a kérdező a sorsát. Többször nem lesz ilyen felelőtlen és nem fekszik össze fűvel-fával az biztos.

Ez még a jobbik eset egyébként, nem? Mi van ha olyat fogott volna ki, aki megölte volna, például megfojtja??

2020. nov. 21. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!