Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul érzem magam Orbán megszólalása után hogy a melegek itt csak megtürt személyek. Hogy vagytok ezzel?
#22 te is csak az a homofób meleg vagy, akit jó messziről elkerülni.
A párkapcsolat pedig sose magánügy
1. Papírok kellenek, hogy ezt azt eltudjatok együtt intézni
2. Úgy is mindenki kérdezgeti.
3. Nagyon érdekes, hogy a sok homofób szerint magánügy, de azert törvényben folyamatosan csonkítjak a jogokat, és meg No-Go zónák is alakulnak (pl. Lengyeleknél)
Érdekes ilyenkor hirtelen nem magánügy abban a makknyi agyatokban.
Az ő rémuralma sem tart örökké.
Igaz, nem mindegy, hogy még 2, vagy még 30 évig kell ezt tűrnünk, de előbb-utóbb vége lesz. 2 év múlva komolyan tehetünk azért, hogy egy más, civilizáltabb irányba mozduljunk el.
Előttem szólónak!
Civilizált világba? Az neked mi? Ahol a migránsok törnek, zúznak, neadjisten még a torkodat is elvágják? Az kell neked? Itt M.országon rémuralom? Miért beszélsz hülyeségeket? A törvények megengedik a meleg és leszbikus párok bejegyzett élettársi kapcsolatát! Próbáld ezt elképzelni az iszlám által megszállt európában! Nem ártana kicsit gondolkodni!
Előzőnek igaza van!
Gondolom, valahol mások is elismerik, mert nem nagyon próbálkoznak cáfolni! Lepontozni egyszerű, de cáfolni mindig nehezebb!
nov. 26. 01:30 vagyok!
Akik lepontoztak, ennek ellenére nem mondom nekik, próbálják a "fejlett" nyugati nagyvárosok no-go zónáiban a migránsok közt csak kicsit is sejtetni, hogy melegek!
Talán még a nyakadat is elvágnák!
Csak ennyit akartam mondan! Folytassátok a lepontozást!
Látom, nagyon fáj a libernyák melegeknek az igazság!
De a többi mele!!! Fel a fejjel! Szerintem többen vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!