Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bi fiatal srácok, szerintetek milyen ez a testalkat?
A magát edzőnek situláló válaszolónak szerintem nincs igaza... +10 kg ezen a srácon? Az már nem sportos, hanem a régi értelemben vett atléta... Csupa izom, semmi szépség...
Habár valakinek az izompacsirták tetszenek!
Nem titulálom magam edzőnek, mert az vagyok. Nem egy semmitmondó kis 3 hónapos képzést végeztem el, hanem súlyos pénzeket fektettem bele ebbe a szakmában amit sajnos nagyon sokan megszégyenítenek. Itt ütközik ki az hogy az emberek mennyire rosszindulatúak, úgy hogy nem is ismerik egymást és a másik munkásságát illetve a szaktudását sem.
A 10 kg plusz izom eloszolva nem, nem eredményezne rajta atléta stílust, de egyébként alapvetően az a sportos. Az még közel sem teszi ki még csak a beach body versenykategóriát sem.
Köszönöm a leszólást így ismeretlenül.
Az edző barátunknak:
Ugye, azt elismered szakemberként is, hogy minden sportban más-más izomzat a fontos... Egy futónak is más az izomzata, a birkózónak is, stb... Mindnek sportos az alakja. A kérdéses fiú alakja meg egy átlagos, nem versenyszerű, és nem is testépítő edzéseket végző fiatalember... Tudom, a mai világban divat a felfújt, mindenféle mesterséges szerekkel mesterségesen felfújt izomzat, ami a többségnek tetszik... Szerintem meg inkább a képen lévő srác alakja elfogdhatóbb... Nem versenyzői, sportos alakkal!
Ezt is megnézheted:
Egyébként nem leszólni akartalak! Ha megsértettelek, elnézést!
De mivel csak annyit írtál, hogy edző és nem írtad, hogy milyen edző, arra következtettem, hogy te a fentebb vázolt elképzelést preferálod (azaz fitnessz edző lehetsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!