Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a szexi lábak?
Esküszöm az egyik legszebb dolog egy férfin/fiún a szép lábak. Imádom a metrón nézni a szexi, stílusos, jó képű srácok lábait és zoknijait. Nagyon beindítanak. Képes lennék órákon át kényeztetni egy helyes, izmos pali lábait.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nektek szexi a lábatok? Hanyas a méretetek?
21
Uramisten ezzel én is 1000% pontosan így vagyok fhú megőrülök a formás fiúlábakért uhh.
Amúgy az enyém nagyon kicsi fiúhoz képest, 40-es :/
Elsosorban a labak jonnek be. Az arc utan terdtol lefele mindig az kovetkezik.
Az enyemet nem tudom megitelni, magamnak nem tetszem :D Amugy 43-44, de cipofuggo.
Én meg mozgássérültként csak álmodozom izmos, kidolgozott lábakaról...
Miközben a sajátom megmozdítani sem tudom :(
Én is megnézem minden srác cipőjét zokniját és legszívesebben, belefulladnék a lábukba.
Én is szeretem ha jól nézek ki és szeretem a kilóg a zoknim/bokám.
3-as metrón sok fiatalt látok.
Illetve kollégiumok/egyetem/iskola mellett lakok 9. Kerületbe, szóval van mit nézni.
hát nekem fiúként van lábimádatom. Balatoni áthajózásnál egy tábor vezetője nó volt (kb 23 éves,én 16) és a hajón nézegettem, ahogy a klumpájából ki-be mozgatva játszott. Észre is vette, és Badacsonyban lestem, merre járnak. Többször találkoztunk, és a lábát néztem először, amit észre vettem.
Visszahajózáskor mellém jött, beszélgettünk, és egy eldugott sarokba ment (én utána) ahol felemelte a lábát, hogy a talpához érhettem! Soha többet nem láttam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!