Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a magasabb pasik? 190 cm felettiek? Persze arányos alkattal gondolom...
Figyelt kérdés
Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?2020. júl. 16. 12:39
1/23 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok, úgyhogy nekem nem nehéz magasabb pasit találni :) de sosem a magasság szerint választottam magamnak párt
2/23 anonim válasza:
Nekem az már sok,maradok a 180 centiseknél. 170.
3/23 anonim válasza:
A magasság csak egy "paraméter", pont úgy mint pl. a szem és hajszín, nem ezen múlik. Egy férfi esetében sokkal többet számít a kisugárzás, személyiség, stílus. Csak a magasság miatt egy nő sem fogja azt mondani "óóó te vagy az eseten gyere vesd rám magad".
6/23 anonim válasza:
Igen de ez buta kèrdès legtöbb nőnek a magas jön be nekem is
7/23 anonim válasza:
Bár nem vagyok nő,de szerintem a 190+ cm-es pasik egyáltalán nem arányosak.
Többnyire,hosszú végtagjaik vannak.És hiába sportolnak,edzenek,sokkal nehezebb nekik izmot is építeni.
Egy 180 cm-es sokkal esztétikusabb,arányosabb.
8/23 anonim válasza:
Hozzám ez már túl magas lenne, de ettől függetlenül nem utasitanam el ha bejonne
9/23 anonim válasza:
Nem kell meg ijedni a 190cm már nem olyan magas. Én még csak 173cm vagyok de alányom már 183cm úgyhogy a mai fiatalok közt sok a magas lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!