Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik csak egyszer tudnak elélvezni szex közben, a csajok meg akár többször is?
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 18:53
1/6 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy ha úgysem akarsz velük lenni? :)
Amúgy meg téves sztereotípia... mert bár vannak nők akik képesek a többszöri, vagy akár multiorgazmusra, de a nők nagy részének ugyanúgy szükséges pihenés 1-1 orgazmus között, utána közvetlenül érzékennyé válik.
2/6 anonim válasza:
1# Ez csak a csiklóra igaz. Ha békén hagyjuk a csiklót, a hüvelyben ugyanúgy mehet tovább a szex.
Én el tudok élvezni többször is, ha nagyon gyorsan történik, mert akkor nem kielégítő.
F
3/6 anonim válasza:
Én egyszer se tudok elélvezni szex közben. Na ez vajon miért van?
4/6 anonim válasza:
Külön kell ill. lehet választani az orgazmust (ami egy idegi folyamat) az ejakulációtól (ami egy izom összehúzódásokkal járó mirigyváladék kiürülés). Ha valaki megtanulja, akkor férfiként is lehet több orgazmusa (ejakuláció nélkül). A legtöbb férfinak azonban egyéb dolga is akad, így aztán a felgyülemlett feszítő mirigyváladék kiürítése fontosabb, mint a többszörös "száraz" orgazmus.
5/6 anonim válasza:
Prosztataorgazmussal többször is el lehet élvezni egymás után, tapasztalatból írom.
6/6 anonim válasza:
Tiltakozom!Én idős pasi vagyok,de még mindig megy legalább két menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!