Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz passzívként miért nem találok egy rendes embert aki nem csak ígérget?
Figyelt kérdés
A meleg társkeresökön mindig csak kép cserét kérnek.2020. nov. 4. 17:53
11/17 anonim válasza:
Kérdésedre válaszólva
Valószínűleg nincs kinn fotód
Nem vállalod magad
Nincs helyed
Nem tudsz utazni
Túl kicsi, vagy túl nagy farka van az illető udvaróiddnak vagy túl soványak stb.
Ez Enyire egyszerű
Ha akarnád, max 3hónap.
Ne ne a fehér lovon herceget várd, Megsúgom nem létezik.
Alkalmazkodni kell! És boldog szerelmes leszel.
12/17 anonim válasza:
11; Persze, ha ilyen egyszerű volna! Akkor nem lógna a sok barom évekig a társkeresőkön. A normális meg hiába keres, ha még választ sem kap. Sokszor azért, mert nem centire úgy néz ki, ahogy a másik pont elképzelte.
13/17 anonim válasza:
12 es
Pedig ilyen egyszerű
Vállalom magam fenn van a fotóm teljesen átlagos vagyok ha kell utazok, sorban álltak a srácok ércsed szó szerint a randikon míg megtaláltam az igazit.
Csupán emberként kell kezelni a másikat, és lehet igen udvarolni is amit sokan azt se tudják mi az.
14/17 anonim válasza:
Aki tényleg hónapok alatt nem talál senkit magának, hát nézzen a tükörbe. Ott komoly gondok vannak és nem a kinézetével. Jobban is teszi ha törli magát, és előbb az életét teszi rendbe.
15/17 anonim válasza:
Persze hihető a szöveg, amit nyomattok, ja! 😁 :D
16/17 anonim válasza:
Baszki, sorban állnak a randin nála! Mint valami földesúrnál anno. Hahahaha
17/17 anonim válasza:
Nekem okés lennél. Ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!