Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz passzívként miért nem találok egy rendes embert aki nem csak ígérget?
Én pedig aktívként nem találok normális passzívat ? Na ?
Ők is csak ígérgetnek...
Nekem ott szoktak lelépni a passzívak amikor kiderül hogy van valami felesleg rajtam...
Pedig én is szívesen találnék már egy normálisat
Tudjátok, az az igazság, hogy mindenkinek magában kellene először keresni a hibát.
Az ilyen társkereső oldalak azért népszerűek, mert kevés a felelősséged, ráadásul bármikor megszakíthatod a kommunikációt. Mindenki az ideálját keresi itt, de nyilván senki sem fogja elsőre megtalálni. Sokan félénkek, nem igazán motiváltak, csak addig érdekli őket a dolog, amíg el nem élveznek. Csodát senki se várjon, ez erről szól.
Te pedig igyekszel szépíteni, kicsit vékonyabbnak, kicsit fiatalabbnak, kicsit nagyobb farkúnak, kicsit gazdagabbnak mondani magad, mint amilyen valójában vagy és csodálkozol, ha a képcsere után a másik már nem akar tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!