Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is érez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érez így?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, hogy meleg vagyok, mert a fiúkhoz vonzódom egyre inkább. De régen még vonzódtam lányokhoz is.

Ez lenne az egyik kérdésem, hogy mással is volt ilyen, hogy kezdetben a lányok is vonzották?

A másik pedig az, hogy néha, amikor ránézek egy lányra, akkor azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne "normálisnak" lenni, és hogy én miért nem lehetek hetero? Olyan mintha fejjel lefelé kéne élnem az életemet..

21/F

2020. nov. 1. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Mert valószínűleg erősen élt benned a társadalmi elvárás ezért nem fogadtad el hogy meleg vagy.

A másik opció hogy biszex vagy, de sokkal érdekelnek a pasik. Ha majd elfogadod önmagad, akkor nem lesz ilyen gondolatod hogy de jó lenne normálisnak lenni.

2020. nov. 1. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fejjel lefelé élned. Normális vagy. És biszexuális.
2020. nov. 1. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is normális vagy, mert a beállítottság nem választható.

És hidd el, hogy sok meleg kapcsolat is van olyan jó és szép, mint egy "hagyományos "...

Fiatal vagy, még sok jó lesz életedben,de ne így állj hozzá!

És még mindig jobb, ha most dől el, merre indulj,mint egy rossz házasságban,ha már gyerek is van.

Így alakíthatod az életed, szerencsére !

2020. nov. 1. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan így érzek. 33 éves vagyok és ezért nem is voltam még fiúval.
2020. nov. 1. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal normálisabb vagy, mint én voltam 21 évesen. Nálam esélytelen volt gondolni is arra, hogy ez a szitu. Még sok év telt el, mire hajlandó voltam egyáltalán foglalkozni a dologgal, és még mindig nem telt el annyi, hogy ebből coming out legyen.

A fiatalságot elpocsékoltam a saját magammal való esélytelen küzdelemre, egy csomószor "belehaltam" a viszonzatlan szerelmekbe, ahelyett, hogy megadtam volna magam a sorsnak. Az életem mai napig jóformán csak fantázia.

Még azért nem vagyok vén fsz így 39 évesen, de soha nem leszek már a 20 évvel ezelőtti önmagam. Szóval azt mondom, ne bánkódj, olyan embert keress, akihez vonzódsz, nem baj, ha épp egy fiú az. A fiatalság olyan kincs, ami a múló évekkel értékelődik fel igazán, és akkor a legértékesebb, amikor már sehol nincs. Élj vele :)

2020. nov. 1. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális.Biszex vagy.
2020. nov. 2. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!