Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pasi itt akit vonz a mélytorok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi itt akit vonz a mélytorok?

Figyelt kérdés

Nem a sima kis egyszer vagy kétszer ledugja a torkon és picit mozog ki-be dologra gondolok, hanem a rendes mélytorkos szopatásra amikor folyik a partner nyála,könnye,öklendezik a végén. Szóval amikor hosszan ténylegesen jól meg van szopatva, belemarkolva a hajba és keményen ráhúzva a farokra. Kit izgat ez? Adni vagy kapni izgat?

Kort is írjatok ha lehet.

2020. okt. 31. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szeretem csinálni, de a barátomnak megcsinálom. Másnak nem, és alapból is csak a gondolat izgat, maga a cselekmény már nem annyira.
2020. dec. 3. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Én nem annyira vagyok oda érte, de valamiért pont ezért is vonz, hogy szenvedjek és pont ez tetszik benne.

Hogy egy fiatal srác magáévá tesz és “kihasznál” 😉🤩

20f

2020. dec. 20. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, vonz, többször csináltam már, de az öklendezéses része már nem annyira. Méretfüggő is. Mostanság kisebb 15 cm körüli partnereim simán lemélytorkozom. Engem ez csak az előjáték részeként vonz, még nem engedtem senkinek, hogy a torkomba élvezzen. Szopni is szeretek és a végén élvezhetnek a számba.
2021. márc. 25. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!