Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy heteró tudja rólad, hogy meleg vagy és barátkoznál vele, hogy jelzed hogy nem randi?
Pl bekerülsz egy közösségbe, egyetemi gyakorlat akármi.
Tudja rólad hogy meleg vagy egy közös baráton keresztül, de te csak simán barátkozni akarsz vele.
Hogyan jelzed, hogy nem rányomulni akarsz mint meleg, hanem őszintén érdekel a barátsága?
Értem.
És utána milyen közös progikat javasolsz?
Nemtudom, valamit, ami legalább az ő érdeklődési körébe beletartozik, de ezt nyilván te fogod tudni kicsit később. Olyat semmiképp, ami párkapcsolati program, pl séta a parkban... mozi... meg ilyenek :D
Ha már mondtad az egyetemet, akkor valami ezzel kapcsolatos, pl együtt tanulás, vagy help valamiben számodra, amit ő tud, te nem. Ott már dolgozik az empátia is :)
Na de most őszintén, miért pont ő?
Szerintem semmi gond nem lenne, ha odamennél hozzá, és elhívnád sörözni.
-Sanyikám, olyan érdekes, amit az elöbb meséltél, ez a téma engem is érdekel. Lenne kedved erröl beszélgetni velem egy sör mellett ? Àllom a sarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!