Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt más is, aki szerint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, aki szerint a Palenetromeo-n undorító, ami megy?

Figyelt kérdés

Teljesen tárgyiasított emberek, 0 érzelem, csak a szex meg a fétisek és perverziók körül forog az egész.

Alapból nem szeretem az online ismerkedést, de hát személyesen meg melegként nem olyan egyszerű...

2020. okt. 29. 07:57
1 2
 1/13 October15 ***** válasza:
82%
Pl Dúró Dórának. Oh wait... XD
2020. okt. 29. 08:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó, ez egy szellemes poén volt, de hogy ne legyen troll zóna, tényleg csak melegek válaszoljanak légyszíves, és a kérdésre.
2020. okt. 29. 08:06
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Igen van. Szerintem elég gáz, hogy a meleg "kultúra" erről szól.

De ez nem csak planetromeon van így, hanem kb mindenhol, ahol a melegek ismerkednek. :/

2020. okt. 29. 08:18
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Igaza van a #3. nak.
2020. okt. 29. 08:26
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is elég gáz ami ott megy, de ettől függetlenül használom,ugyanis azt az oldalt használja a melegek legnagyobb része (és a tindert). Kb minden páromat ott ismertem meg, plusz elég sok normális arcot találok, még úgy is hogy csak 21 alattiakat keresek. Aztán van az oldalnak a 60-65%-a aki normálatlan, csak szex, de közben igénytelen, és nem ért a szép szóból, csak abból ha el van küldve a faszba. Ezek az emberek általában el se olvassák rendesen a profilom, hiába van kiírva hogy komolyat keresek, megadott korhatárral, rám így egy 40-es úgy hogy "hali szex?". Na ezeknek nem is válaszolok csak láttamozom a beszélgetést és törlöm/tiltom ha nagyon zaklat.

18/f

2020. okt. 29. 08:33
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Na, azért ne legyünk álszentek, a heteró pasik 90%-áról sem lehetne állítani, hogy mereven eltuasítanának minden kapcsolatot, ami nem a mély és őszinte érzelmekről szól.
2020. okt. 29. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
Az azért ugye megvan, hogy a Planetromeo elsődlegesen egy szexpartnerkereső?
2020. okt. 29. 09:16
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

7-es azért az ugye meg van, hogy szexpartnert lehet keresni normálisan is és nem kell mindenkinek köszönés nélkül elküdeni a farkadról a képet mert nem mindenki kíváncsi rá? Vagy hogy fel lehet fogni hogyha valaki visszautasít és nem beszólogatni neki utána gyökér módjára?

Egyébként nem, nem szexpartner kereső, hanem TÁRSKERESŐ! Vannak akik párkapcsolatot keresnek és vannak akik szexet. Én párkapcsolatot keresek, és nagy ritkán kalandot amíg nem találok párt magamnak. Szóval aki szexet keres az teheti kulturáltan is.

2020. okt. 29. 09:24
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos majdnem mindegyik platformon ez megy. A normlálisak régen leléptek már mindenhonnan éppen ezek miatt. De hogy akkor mégis hol vannak? Sajnos fogalmam sincsen...
2020. okt. 29. 09:32
 10/13 anonim ***** válasza:
2%
Tengenek szingliként...
2020. okt. 29. 09:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!