Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk titeket érdekel a post...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket érdekel a post orgasmus torture?

Figyelt kérdés
Főleg fiatalabb 18-25 éves korosztaly érdekel. Valaki benne lenne úgy egy ilyenben hogy kikötöz és elélvezés után tovabb veri a farkam és a makkomat is intenzíven kínozza. Mozgaskeptelen lennék és a szám is belenne kötve. És kb megalasnelkul jó hosszú ideig gyötri a farkam. Mondjuk 3 4 elelvezeseig folyamatosan. Esetleg gyengén a heréimet is gyötri pl. Hereprésselés kézzel, vagy elöször gyengéden ütögeti majd folyamtosan erősebben, de maradandó sérülés nélkül.

2020. okt. 27. 11:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre szerintem smpixien keress partnert. :)
2020. okt. 27. 12:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert a 26 már öreg vagy mi? :D :D :D

Egyébként engem ez annyira izgat, hogy szoktam is csinálni. Csak sajnos a partnerem novemberben elköltözik, így abba is marad. Esetleg ha érdekel egy 26 éves pasi kérdező, aki rendszeresen kondizik és ad magára, akkor írj.

2020. okt. 27. 12:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat az ilyesmi, bár picivel a korhatár felett vagyok már.
2020. okt. 27. 13:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Szia 3. válaszoló írj rám nyugodtan privatban
2020. okt. 27. 13:09
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Itt szerintem félreértésröl van szó. Tudjátok egyáltalán, hogy mi az a post-orgasmus ? Szeretkezés utáni levezetés. Vagy nem ?
2020. okt. 27. 14:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 hát... pont nem a levezetés a lényeg. Úgy hogy igen, félreértés van, csak éppen te érted félre. :D Magyarul egyébként leginkább túlizgatásnak lehet fordítani. (A tükörfordítás itt se ér semmit...)

Pont az a lényege, hogy orgazmus után az érzékeny makkot tovább izgatják, ami egyszerre jó és kellemetlen is, ezzel elő lehet idézni még egy vagy akár több orgazmust, főleg ha úgy csinálják, hogy mikor tényleg orgazmusod lenne, akkor leállnak és így ingerlés nélkül távozik belőled a cucc.

2020. okt. 27. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, de hát végsösoron ez is az utójáték, hogy annyira felizgat a párom, hogy még egyszer/többször el tudok menni.
2020. okt. 27. 15:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom a fiatalabb 25 alatti korosztály inkább slave szeret lenni. Persze mivel én eleve domináns vagyok tévedhetek, de a slave partnereim mind megerősítették ezt. Amúgy én már 26 elmúltam, de ennek ellenére megtenném szívesen. Bár kötözni pl nem szoktam. Igaz a post orgasm játékot se csináltam még de izgatna csinálni.:)
2020. okt. 27. 16:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező?
2020. okt. 27. 21:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne a dolog. :)
2020. okt. 28. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!