Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ruined orgasmus. Más is csinálja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruined orgasmus. Más is csinálja?

Figyelt kérdés
Ti is szoktatok ilyet csinálni, hogy mikor a pasitok vagy ti magatok élveztek akkor elengeditek a farkatokat? Kort is légyszi;)
2019. dec. 3. 05:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak igen. F36
2019. dec. 3. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Csajomat szoktam így kicsinálni , húzom kB fél órán keresztül mire élvezhet. .Engem anno a társam húzott így, amit mocskosul imádtam!

Bezsongtam. ..

40 Bi pasi .

2019. dec. 4. 04:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak nem csináltam és nem szeretném, de ha lenne barátom vele kipróbálnám, hogy neki csinálom, mert ez jobban izgat, egy fantázia. Szerintem szexi, hogy jó sokáig elhúzni, cum control, kicsit szenved, de élvezi és én is :) 24
2019. dec. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!