Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a kivancsi bi? Ha mar evek ota pasikkal is szexelek?
En eddig azt hittem h azok a fiuk akik lanyokat szeretik , de a fiuk is bejonnek nekik , viszont meg nem volt fiuval. Ezert az a szo a bi elott h kivancsi... mivel en naivan azt gondoltam ,hogy ha mar volt fiuval akkor mar a kivancsisagat kielegitette es eldonti h o neki kell kuki vagy nem kell kuki..
Ma reggel romeon egy srac aki evek ota fent van es tudom h tobb sraccal is volt egyutt, azt irta nekem h o csak egy kivancsi bi... de 2 mondat utan mar a gatyamba turkalt volna... kicsit elvesztettem a fonalat , akkor most ki a kivancsi bi ?
Nem ismeri el a tükörbe hogy meleg, és ezzel a szöveggel nyugtatja magát.
Beszélgettem egy sráccal aki 10 éve él együtt férfivel, párkapcsolatban és heterónak valja magát mert ő csak 1pasit kíván a párját, más nem érdekli és nem is érdekelte.
Kíváncsi vagyok milyen érzés lehet bedugni egy konnektorba, vagy épp a turmixgépbe :D
Viccet félretéve, olyan nincs, hogy kíváncsi, ez esetben amiről írsz az inkább kezdő bi.
Nem heccből akar lenni fiúval, mert kíváncsi rá, hogy jobban cumizik-e egy fiú mint egy lány, hanem azért mert vonzza a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!