Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan partneretek aki fiatalon meghalt? Hogy érintett??
Figyelt kérdés
Én ismertem egy fiatal meleg srácot aki azóta meghalt sajnos. Mindig ha eszembe jut elszomorít, hisz fiatal volt nagyon és szomorú hogy ennyire keveset élhetett. Meg kicsit olyan rossz érzésem van, hogy titokban voltam vele. Fura érzés pl megnézni a képeit... Nektek volt/van ilyen? Hány évesen halt meg?2020. okt. 21. 15:58
1/7 anonim válasza:
Az első pasim 43 évesen 17 voltam nehezen birtam
2/7 anonim válasza:
Egy év kapcsolat után, 35 évesen repedt meg a szíve,álmában.
Majdnem az enyém is....azóta sem találok normális társat.
3/7 anonim válasza:
18 évesen ismertuk meg egymást, aranyos vekony hosszúhajú szőke kék szemű fiú volt imáduk egymást fél év után autóbalesetben meghalt 😢. Mainapig is kicsordul a könnyem 😢
4/7 anonim válasza:
Engem valamiért nem érint meg...csak ilyen kellemetlen érzéssel tölt el, ezért inkább nem gondolok rá.
5/7 anonim válasza:
Az én első szerelmem 44 évesen halt meg infarktusban. Akkor már nem voltam vele, de jó viszonyban maradtunk, és a mai napig nagyon hiányzik. Néha én is megnézegetem a képeit. De tovább kellett lépnem. Viszont azóta sincs barátom.
6/7 anonim válasza:
19 évesen halt meg. Utólag tudtam meg csak. Egy helyes srác volt nagyon. Engem felkavar a mai napig. Mert igazságtalannak érzem, hogy ilyen fiatal volt. Beteg volt de erről nem tudtam hisz akkoriban nem találkoztam vele. Kb 1 évig küzdött mint utólag megtudtam. Borzalmas érzés. Amúgy ez pár éve volt.
7/7 anonim válasza:
Az én barátom egy híres, bár meg nem értett énekes volt. Ha azt mondom, Újfehértó, szerintem mindenki tudja, ki volt Ő. Azóta is elsírom magam, ha eszembe jut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!