Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sanyi 01 kérdése:
Lányok.Mennyire sértődtök meg ha többször fel ajánlkoztok és nem veszi a jelet az érintett.Nagyon vagy nem? vagy szinte halálosan és mennyire érzitek sértve a nőiségetekben?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 00:06
1/12 anonim válasza:
Az 50 éves szűz haveroddal mi van? Akar változtatni az életén?
2/12 anonim válasza:
Nem ajánlkozok fel nyíltan, nincs rá szükség, a férfiak látják rajtam, ha épp kapható vagyok. Középkorú nőként egyetlen olyan partnerem volt, akivel én jobban szerettem volna, mint ő velem. Nem esett jól, de barátok maradtunk.
3/12 anonim válasza:
Megalázó, de nem fogom felajánlani magam soha. Ha nem veszi a lapot akkor nehogy már én teperjek utána! Akkor majd ismerkedem mással aki amúgy is ott van és udvarol.
4/12 anonim válasza:
Rosszul esik ha nem veszik a jeleket
5/12 anonim válasza:
Csak ha rajta is látom, hogy érdeklem, akkor mutatom ki én is. Ha ennek ellenére semmi, akkor meg nem sértődök, de értetlenül állok a dolog előtt.
Meg nem mindegy, hogy direkt nem veszi a jelet, vagy mulya és azért.
Hogy rosszul esik-e, vagy mennyire esik rosszul, az attól függ, mennyire akartam a férfit.
6/12 anonim válasza:
Összegezve...az 50 éves szűz barátod visszautasított egy nőt, és most érdekli mennyire sértette meg?
7/12 A kérdező kommentje:
Szeretne de tele van félelemmel.Van ilyen.Te az elsőnél te is tele voltál kétségekkel,vagy talán tévedek.
2020. szept. 17. 10:18
8/12 A kérdező kommentje:
Neked kőnyű mert te nő vagy.El se tudod képzelni,hogy egy fiúban mi játszódik le.
2020. szept. 17. 10:20
9/12 anonim válasza:
Nem ajánlkozok fel. Ha látja, hogy tetszik, de nem lép, akkor hagyom. Rosszul esik, de lesz jobb.
10/12 A kérdező kommentje:
Fél a vissza utasítástól,meg attól is ,hogy valamit rosszul csinál mert. Fiatal korában tanult és utána dolgozott volt két próbálkozása de a nőknél csak a matatásig jutott mert nem engedtek mást.
2020. szept. 22. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!