Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Félek a komoly,elkötelezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a komoly,elkötelezett kapcsolattól ?

Figyelt kérdés

Eddig két férfi volt az életemben csak. Tavaly egy negyvenes,kissé erőszakos inkább szexpartnert kereső, akivel pár találkozás volt,és csak a szexről szólt, az ő vágyairól.Szakítottam vele,mert nekem lelkiség is fontos.

Egy hete megismertem egy szintén negyvenest, aki művelt,jó kinézetű és gyengéd. Viszont ő mélyebb kapcsolatot szeretne csak.

Sokszor eszembe jut az exem,nem tehetek róla.

Szomorúságot okoznék a mostani kezdődő barátságban, ha elmondanám, nem állok készen komolyra, többre ? De csak szexet sem akarok....Mit csináljak ?

Vagy ne is ismerkedjek ?

22 f,passzív

2020. okt. 20. 06:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Döntöttem, nem érdekel az exem sem, de a mostanival sem kezdem el, mert látom,hogy nincs bennem bizalma.

Inkább maradok magam,és várok egy korombelit,talán azok nem lelkiznek ennyit.

2020. okt. 21. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
:)
2020. okt. 21. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Az utóbb megismert férfi nekem főnyeremény lenne, mert nem szexre hajt, hanem érzelmes és kedves."

Most akkor túl lelkizős volt, vagy nem? Rosszhiszemű leszek, de az az érzésem, hogy egész egyszerűen nem vonzódtál eléggé ehhez a pasihoz, de mégis jól esett az egódnak a figyelme. Ő ezen átlátott, és igaza is lett, hiszen nem őt választottad. Arra van szükséged, hogy keményen megkeféljenek mert ettől érzed a másikat férfinak. CSak ezt nem mered bevallani magadnak.

2020. okt. 22. 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!