Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom, hogy a legtöbb meleg férfi vékony és szőrtelen?
Figyelt kérdés
A legtöbb esetben azt látom, hogy a melegek vékonyak és szőrtelenek, ami annyira nem vonzó nekem (legalábbis:) ). Jobb kedvelem a magasabb, férfias, nagyobb férfiakat, ami viszont ritkább.
Mi a tapasztalatotok?
2020. okt. 18. 20:09
1/12 anonim válasza:
Én ismerek dagadt szőrös homárokat is.
2/12 anonim válasza:
Attól függ a kandúrt keresel-e.
3/12 anonim válasza:
A magasság, és hogy nagy darab valaki, nem garancia a férfiasságra.
A szőrösség sem.
4/12 anonim válasza:
Valószínűleg csak őket látod meg
5/12 anonim válasza:
Igényesebbek a külső megjelenésre.
6/12 A kérdező kommentje:
A szőrzettel és telt alkattal ia lehet valaki igényes... mindenesetre köszi a kommenteket.:) Egyébként ha volna itt nagyobb férfi ismerkedésre akkor ne tartsa magában:)
2020. okt. 18. 20:34
7/12 anonim válasza:
Én nem vagyok magas (173) sem vékony (110), szőrös sem vagyok annyira, mégis férfias vagyok.
Lehet rossz helyen keresgélsz 🤔🙂
29f
8/12 anonim válasza:
Te is nagy darab vagy, hogy ilyet keresel, vagy éppen az ellenkezője ? alacsony ?
9/12 anonim válasza:
7: a 110 kiló csak akkor férfias, ha annak nagyobb része izom. Ellenkező esetben rohadt nőiesek azok a szép cickóid.
10/12 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. A 110 kilós súlyt én sem nevezném férfiasnak, inkább túlsúlyosnak. Pláne ilyen alacsony magassággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!