Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy srácot a villamoson?

Figyelt kérdés

Az egyetemvárosomban észrevettem egy srácot a villamoson, aki eléggé bejön, ráadásul láttam, hogy ő is gyakran figyelget engem, de ha odanézek, elkapja a tekintetét. Nagyon szimpatikusnak tűnik, mégsem mertem eddig odamenni hozzá, különösen azért is, mert a tömött villamoson sok a szemtanú:D Az egyetemnél "támadjam le", amikor leszálltunk? Milyen ürüggyel?

Sajnos a múltkor látott engem beszélgetni egy lánnyal, nagyon remélem, nem hiszi azt, hogy hetero vagyok:D

Úgy gondolom, mindenképpen személyesen szeretnék megismerkedni a leendő párommal, nem az internetes alkalmazásokon, nekem ez sokat jelentene, különösen azért is, mert nagyon ritka manapság:)

20/F

2020. okt. 17. 20:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Honnan veszed hogy meleg lehet? Egyáltalán nem tudhatod. Nem ismered. Lehet nem erről van szó.
2020. okt. 17. 20:09
 2/19 A kérdező kommentje:
Mindenesetre még megtudhatom
2020. okt. 17. 20:20
 3/19 anonim ***** válasza:
6%
Menj oda hozzá és öleld meg nézd meg hogy reagál
2020. okt. 17. 20:20
 4/19 anonim ***** válasza:
46%
És mond neki hogy tetszik neked, ha pedig ő nem úgy érez, akkor úgyis elküld a fenébe és kész
2020. okt. 17. 20:21
 5/19 anonim ***** válasza:
17%
Tudd meg valakitől a számát és írj rá.
2020. okt. 17. 20:22
 6/19 anonim ***** válasza:
97%

Valami semleges témával szólitsd meg. Pl. Te is ide jársz az egyetemre? Nem tudod hol találok egy ATM-et? Nem te is ... szakra jársz?

Vagy valami ilyesmit. Aztán az első reakciók után improvizáld tovább a beszélgetést. Legyél kezdeményező! ;)

2020. okt. 17. 20:48
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
Szia, a következő megállónál van egy erdő, leszopnálak ott.
2020. okt. 17. 20:49
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Mosolyogj rá minden alkalommal, ha visszamosolyog, leszólításnál kezdheted azzal, hogy szép a mosolya...:)
2020. okt. 17. 21:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
#8-asé a legjobb ötlet! És teljesen kockázatmentes. :)
2020. okt. 17. 21:05
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Mondd neki, hogy menetjegyeket, berleteket!
2020. okt. 17. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!