Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány évesen kezdtétek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alpar2000 kérdése:

Hány évesen kezdtétek el kielégiteni magatoka ?

Figyelt kérdés

Hogy jöttetek rá , ki mutatta meg hogy hogyan kell csinálni?

Vertétek már ki együtt ? Esetleg hetero haverokkal?

#verés #kor #Kielégittés
2020. okt. 16. 12:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

11 voltam nekem is zuhany alatt volt az első, engedtem rá mindig a vizet mert jó volt és az egyik alkalommal elsültem, majdnem összeestem olyan durva érzés volt

Én uncsitesómmal szoktam verni néha, pedig állítolag ő hetero

2020. okt. 16. 16:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 10 éves koromtól huzigáltam a farkam, mert jól esett. Aztán 12 voltam, mikor egy 14 éves haver kiverte előttem a sajátját, hogy megtanítson. Megdöbbentem, hogy neki már felnőtt méretű a farka és mennyi cucc jött belőle. :)

Aznap este otthon én is kivertem és már nekem is jött valamennyi anyag a végén, és szuper érzés volt. :)

2020. okt. 16. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam amikor rájöttem, hogy így tudok örömet okozni magamnak.
2020. okt. 16. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen kezdtem.

Egy osztálytársam baszogatott hogy verem e már a farkam. Mondom mi van, mért bántanám vagy mi, aztán pont aznap találtam cartoon grafikájú játékokat a gépen, azzal játszottunk tesómmal titokban, durva hogy ő csak 8 éves volt. Egy csajjal kellett lenni hogy ki kell fárasztani a csávókat hogy ki kellett elégíteni őket, nem nagyon tudtam mit csinálok xD ..

aztán este elkezdtem lehúzni, egyszer, kétszer, háromszor.. Nem jött semmi mint amilyen könnyű volt a játékban.. aztán próbálgattam mindig ilyen kicsiket húzkodni, addig izéltem, amíg valamit éreztem azt hittem először bepisiltem csak onnan jöttem rá nem pisiszaga volt meg sötét volt. Jó élmény volt az a nap :D

2020. okt. 16. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

12 vagy 13 évesen kezdtem. Ugye, a srácokkal beszélgettünk róla, hogy milyen jó "verni".

Hát, kipróbáltam.

Egy pár alkalommal nagyon kellemes érzés, melegség öntött el, és valami vizes állagú folyadék jött. Feltörültem, és befordultam aludni. Majd pár napig nem is foglalkoztam vele, elaludtam álló cerkával, és a srácokkal beszéltük meg a dolgokat.

Aztán egy nap, mikor lefekvés előtt rettenetesen kemény voltam, nekikezdtem. De akkor aztán a végén -úgy 2 perc múlva- jött ám minden, de rendesen. Szájon, homlokon lőttem magam, és még a fal is kapott belőle a fejem felett.

Nagyon jó volt.

Utána pár nappal később, annak ellenére is, hogy minden este "játszottam", egy kellemesebb álom után a pizsamát is teliraktam, valami leírhatatlan érzés közepette. Első ilyen élmény volt, és megilletődtem, hogy az álmomban elengedett mennyiség jóval több, mint amit kézzel idézek elő.

Ezek után néha "rágyúrtam" hogy álmomban menjek el.

2020. okt. 16. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
10-12 között
2020. okt. 17. 01:12
 17/17 everlight ***** válasza:
100%
11 évesen
2020. okt. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!