Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítenél egy heterót ha csak játék lenne?
Srácként ha nekem is tetszik a pasi és ő is bennevan, meg annak fogja fel ős is akkor simán. De ha a herero srácnak ez kényelmetlen lenne akkor nem.
(mondjuk más kérdés ha a srácnak be van kötbe a szeme és nem tudja ki nyúl hozzá :D)
25f
Ha heteró, nem tudnék vele mit kezdeni mert fel se állna neki.
Anyira iszonyodna a gondolattól is.
Ha biszex akkor menne.
A heterók nembiztos hogy benne vannak ilyenbe. Csak max egy részük.
De nekem volt már olyan hogy egyik osztálytársamat leszoptam, miközbe bevolt kötve a szeme és azt hitte csaj csinálja. Azt mondta így még senki nem szopta le.😄
Nyilván utánna elárultuk hogy én voltam, kicsit le dermedt de elmosolyodott aztán megdícsért.😁
19F
Az egyik hetero osztálytársamat, rátudtuk venni a barátnőjével arra hogy leszopjam.
A barátnőjével beszélgettem róla és szóba kerültek dolgok, azt mondta ő élvezné ha valaki leszopná a pasiját.
Szóval így vettük rá a srácot, el is ment a számba végül. De azt mondta ebből azért ne legyen rendszer. Inkább marad a barátnőjénél.😄😜
Amúgy állati szexi a srác magas karcsú, de izmos felsőtesttel.
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!