Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van jó kollégiumos vagy iskolás sztorija?
Én egyszer egy kolis tanárral feküdtem le és az után konkrétan a sugar daddym lett
18F
Gimiben óra közben kimentem vécére. Épp ott volt a párhuzamos osztályból egy félénk, de nagyon cuki srác. Kicsit félve megkérdeztem, hogy lehet-e egy titkos kérdésem? Azt mondta, igen. És akkor feltettem neki, hogy leszophatom? Nagyon meglepődött, de bólintott,hogy igen. Elővettem neki a farkát, bevettem a számba, és elkezdtem szopni. Láthatóan élvezte, mert pár perc alatt elment.
Aztán mentünk mindketten vissza órára.
Én koliban dugtam meg az első srácot de chaten ismertem meg és a kolijába vitt el.
Aztán volt egy olyan is, hogy koliba szálltam meg. Ez pár éve volt. 25 lehettem talán. Tavaszi szünet volt. A koliba kb 8 ember volt a szintemen... Nos mikor mentem épp 2 srácot rajta kaptam. Mármint nem láttam de tudtam. Zavarba is voltak, és hát én próbáltam úgy tenni mintha mi se történt volna. Aztán annyira kínosan érezték magukat hogy később bekopogtak hozzám, hogy mit csinálok itt, stb. Hát dumáltunk sokat. Ott voltak vagy 2 órát. A vége az lett, hogy kiderült nekik hogy nyitott vagyok dolgokra. Elmentek majd pár óra múlva áthívtak olyan 10 fele este. Aztán a vége az lett, hogy megdugtam mindkét fiút :D Részletezhetném hogy jutottunk oda de lényegtelen. 4 éjszakát szálltam meg ott. Minden este volt velük szex. Később facen írtak mikor járok arra újra de nem volt sajna dolgom arra. Vicces de emlékezetes story számomra:)
Pár éve -munkám okán- egy kollégiumban szálltam meg hét végére egy megyeszékhelyen.
Volt valami koncert is az épületben, odamentem, meghallgattam.
Aztán amikor vége lett, irányt vettem a szobám felé.
Kisvártatva kopogás.
Egy "bentlakó" volt, egy vékony srác. A koncert alatt többször összenéztünk. Gondolom, levette, hogy én fizető vendég vagyok, és ártatlanul megkérdezte, nincs-e véletlen egy söröm.
Volt. Hideg. Nem is egy. :) Iszogattunk, és közben kibökte, hogy hát... ha nem haragszom meg, és nem vagyok hirtelen haragú, de én bejövök neki "úgy".
Az egyértelműsítés kedvéért visszakérdeztem, mi az az "úgy".
Igen egyértelműen közölte.
Kis hatásszünet után szinte lerángattuk a ruhát egymásról.
És még 3 éjszakán át, míg ott aludtam... kegyetlen jó volt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!