Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy baj ha szőrös lent?
Figyelt kérdés
Meleg srác vagyok, sportos, és nem szeretek borotválkozni nagyon lent, természetesen karban van tartva.. én szerintem szexi ha van fanszőrzet, de a párom csupaszon szereti, és neki is csupasz, tökre egyezünk sok mindenben mint egy igazi pár, de ebben az egyben nem tudunk nagyon kompromisszumot kötni, mert ő mindig mondja hogy biztos nem nyúl hozzá ha szőrös, meg hogy okád i van kedve ha úgy látja 😀 nekem sokszor begyullad a tüsző ha a lehető legóvatosabban is vágom le.. meg én szeretem ha kivsit legalább szőrös na.. nevetséges ez a téma, meg az is hogy úgy érzem ki kell írjam csak hogy, néha úgy érzem talán sok dologban alkalmaszkodom, és zavar hogy pusztán emiatt nem kíván, és nem akar hozzám nyúlni.. ugyan úgy én vagyok az akit szeret.. de hogy szerinte a csöveseknek van úgy stb... pedig szerintem szexi, és én is örülnék ha legalább neki is az lenne kicsit 😀 Szerintetek ez oké hogy undorodik tőle ha nincs csupaszon?2020. okt. 9. 15:34
11/11 A kérdező kommentje:
Végül szét is váltak útjaink, túl sok alap elvárása volt.. köztük nagy szerepet játszott ilyen apró badarság, hogy nem nyúl hozzám addig míg nem borotválkozom meg lent, holott nem vagyok egy nagyon szőrös típus amúgy sem..
2021. szept. 15. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!