Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek lenne olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne olyan aki igy is szexelne velem?

Figyelt kérdés

Vekony, igenyes srac vagyok. Az egyeduli problemam (ami miatt a kerdes is szuletett), hogy szorongasom van. Ez abban gatol, hogy neha van amikor emiatt kevesbe tudok felizgulni es van amikor nehezebben is all fel.

Emiatt sokaig nem kerestem partnert, de most nagyon vagyok ra.

Szerintetek ez elfogadhato? Nem oli meg a hangulatot?

20/passziv

2020. okt. 6. 05:19
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha aktív lennél, nagyobb probléma lenne.
2020. okt. 6. 05:22
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavarna a dolog. Odafigyelés a titka, hosszú előjáték. Közben megnyugszik és felizgulsz.
2020. okt. 6. 05:33
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Lenne. Megcsókolnálak először homlokban, hogy megnyugodj. Átölelnélek, pici simi a válladnál, közben az arcunk összeérne. Kicsit araszolnék a szád felé, hogy alig legyen észrevehető, és a szélét megpuszilnám. A kezem már a lapockád körül járna, óvatosan. Aztán elérném a számmal az ajkadat, igazán finoman, csak mint valami lágy szellő, épp csak érinteném, de te már tudnád, hogy ez jó lesz... A kezem lecsúszna a derekad felé, átölelnélek, megcsókolnálak igazából, óvatosan, pici nyelvvel. Érezném, hogy libabőrös leszel, újra megcsókolnálak, de nyelvvel kezdeném, finoman átdugnám a szádba, megkeresném a nyelved, és ebben a pillanatban (először) rájönnél, hogy mi kell... A nyelvübk összeakadna finoman, körkörösen, simulva, aztán vissza, megint előre, megint vissza, egy óriási, lágy csókban cuppanna... picit otthagynám a szád, megkeresném az ádámcsutkád, az nagyon nagy dolog... cirógatnám kicsit a nyelvemmel, jó, kicsit nyálas lenne, mennék lefele, érezném a pici szőtöket a mellkasodon, aztán két út is van a bimbikhez ;) A számba venném, szét nylnám finoman, mint a gyermek, aki az apatejre... janem... mindegy, szóval minden redőjét és rovátkáját, inden színét, ízét, mélyedését megkóstolnám, aztán a kis szőrösvényt követve a kockák között, hogy a nyelvem hegye vezet, mennék lefelé a dzsungelbe.... iiiistenem

holtartok megint

2020. okt. 6. 05:54
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
hát ha sikerült volna ezt leírnom szépen, akkor a saját írásomra is elélveznék... :D
2020. okt. 6. 05:58
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Jó partner kérdése.Keress egy nem fúl aktívat.Az észreveszi ha gondod van

és kézbe vagy inkább szájba veszi a dolgokat.Pár perc és elmúlik minden gondod.Én legalább is így szoktam oldani a passzív feszültségét és ha már áll neki egy kis popsi nyalás...

2020. okt. 6. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen elfogadható, nekem nem lenne probléma. Akkor se, ha pl közben meggondolod magad.
2020. okt. 6. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lenne vele gond. De ez a partnertől is függ. Mindenképp időben mondd el neki, de szerintem már az elején kiderül a személyiségéből, hogy mennyire elfogadó.
2020. okt. 6. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel passzív vagy nem is kell elővenned a cerkát

Tőllem jockot is felvehet.

2020. okt. 6. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

5ös

Pont hogy fúlaktívval jár a legjobban, mert őt nem érdekli a péló.

2020. okt. 6. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen teszek veled próbát ha úgy érzed :) Ne izgulj rajta
2020. okt. 6. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!