Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az lenne a normális, hogy akit szopnak, annak kevesebb elvárása van a másik felé?
Én nagyon rossz véleménnyel vagyok arról, akinek felajánlom, hogy leszopom, mégis ő sorolja az elvárásokat.
Nekem kell a számba venni a farkát (ami lehet, hogy túrós vagy büdös), azonban én ezt meg teszem szó nélkül, ha tetszik az arca.
A normális az lenne, ha mindkét fél szimpatikus és vonzó lenne a másiknak. Tudod, attól, mert valaki nem a passzív felén van a faroknak, attól még nem akar akárkivel szexelni. Még ha csak orális szexről is van szó.
Az a baj veled, hogy te ezt egy uralkodó-alárendelt viszonynak fogod fel, ami eléggé beteges.
"Tudod, attól, mert valaki nem a passzív felén van a faroknak, attól még nem akar akárkivel szexelni."
Nem akárkivel kell szexelnie, hanem egy olyan emberrel, aki állítólag bejön neki.
Ha te leszopsz egy túrós farkat akkor elég gáz...
Már bocs. És igen is lehet elvárása. Mi van ha be se jössz neki, akkor hogy állítja fel? Picit fura szerintem a hozzáállásod
Mindenkinek kell, hogy legyen elvárása, nekem például az ápoltság az ami nagy "elvárás". Azért tettem idézőjelbe mert ennek természetesnek kellene lennie.
Neked is van egy elvárásod, legyen helyes :)
Te döntöd el, ha olyan elvárásai vannak, amik neked már nem férnek bele, keress mást.
Nem kötelező lesz-pni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!