Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mindig a rondább srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a rondább srácok jók az ágyban?

Figyelt kérdés
Vagy csak én tapasztalom?
2020. okt. 3. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
ugyanolyanok, csak kevesebbet vársz a szextől mert rondák és mivel ugyanazt kapod ezért jobbnak érződik.
2020. okt. 3. 11:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom magam jó pasinak. De rossznak se. Azonban nem egyszer volt olyan partnerem aki a tali után eltűnt. Majd előkerült. Mondván milyen jó volt velem. Pedig nem érzem hogy extrát tudnék nyújtani. Max az hogy dugás után simi, ölelés, stb. Nem pedig kirakom...
2020. okt. 3. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a kulcs az, hogy jobban akarnak adni mert nem az van, hogy minden nap van nekik más. Ergó mindenben jobban oda teszi magát. Ez szerintem tök.

De a rondát NE KEVERJÜK az IGÉNYTELENNEL! Meg a ronda mindenkinek más. Van aki nekem bejön és más szerint ronda és fordítva.

2020. okt. 3. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kompenzálnak, a ronda, kövér nőkre is ezt írják gyakorin.

Egyébként meg nem külső függő, hanem személyiségi. Voltam ronda pasival, nem volt jobb vele, mint egy jobb külsejűvel.

2020. okt. 3. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

A kérdés, állítása már ami nem igaz!

Egyébként tanulható.

2020. okt. 3. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt egy srác,akivel voltam, szerencsére csak egyszer.

Jóképű, huszonéves, ápolt, de az ágyban olyan volt mint egy mirelit haldarab.

De még ez sem mondatná velem, hogy aki kevésbé szép az szuperebb az ágyban.

2020. okt. 3. 19:03
 7/9 everlight ***** válasza:
100%
A jó pasik egy része úgy érzi,hogy nem kell erőlködnie,elbízzák magukat.
2020. okt. 3. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
És partnernek is hűségesebbek. Nem képzelik magukat félistennek. Mindig szerettem ronda srácokkal kavarni, ha jó testük volt. Némelyik egészen kivirult mellettem, mikor rájött, hogy komolyan együtt akarok élni vele, nem egyéjszakás kalandra vágyom.
2020. okt. 11. 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem csak én jártam így. A legjobb kinézetű pasik bénáztak. Alig éreztem valamit. Hamar elmentek....a kicsit csúnyábbik meg olyan jó volt, hogy eszméletlen
2021. máj. 28. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!