Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szerelmes lenni... Van esély rá?
Teljes mértékben értem amit írsz, hiába van bennem eltökéltség, határozottság, hozzáállás, a dolog nem akar működni. És igen, ki merem jelenteni, hogy nagy többségben nem rajtam múlik az ismerkedés. A kultúrából is fakadóan itthon a melegek kevéssé nyilvánulnak meg és kevesebb az esély "álmok" megvalósítására. A végtelen felszínesség és szexorientáció elveszi a dolgok szépségét, mintha az emberek direkt nem hagynák magukat boldognak lenni...
Mindenesetre bízom a jövőben, hogy egyszer jön, aki határozottan és férfiasan látja a helyzetet, mint én... Egy ölelés és csók, értelmes tekintet nálam is többet jelent mint, ami az alsóban van.
Viszont a kisugárzásom továbbra is megtartom pozitívnak, a szociális média és szubkultúra gondolkodása miatt nem fogom magam kevesebbnek érezni, csak azért mert fiatalon többre is képes vagyok, mint falloszok befogadása.
Kérdező, tudom hogy nehéz, de ne add fel! Mosolyogj, hidd el, hogy jönni fog valaki, még akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!