Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probáljam meg? Mennyire megbízhatóak?
Figyelt kérdés
Adott 1 17 éves srác!
4 hónapja írogatunk és skypolunk!
Talizni szeretne, de én inkább a 25-35 korra bukom!
De vekony és fain!
És szívesen megismerném!
Csak mindig azt olvasom, hogy a 16-25 éves korosztály megbízhatatlan!
Főleg a 16-20 közöttiek!
Szerintetek?
Belevágjak vagy inkább ne!
37/f
2020. okt. 1. 15:34
A kérdező szavazást indított:
Próbáld meg
Ne próbáld meg
Megbízhatóak
Nem meg bízhatóak es linkek
Csak a pénzed kell
Te döntsd el
46 szavazat
1/8 anonim válasza:
Várj még vagy tíz évet, akkor pont neked való lesz!
2/8 anonim válasza:
Pont annyira megbízhatóak a 16-26 közöttiek mint a 26-46 közöttiek
3/8 anonim válasza:
3: kéne neked egy idegen szavak szótára...
Próbáld, persze. Ezek csak ilyen előítéletek. Az idősebbek közt is épp annyi link van, sőt!
4/8 anonim válasza:
Valami csak izgatja a fantáziád ha 4 hónapja írogattok.
Nem bántásból de ebben a sztoriban 37évesen te tűnsz megbízhatatlannak.
6/8 anonim válasza:
En nem mondom, hogy nem letezhet olyan, hogy 17 eves 20 evvel idosebbet akarjon, de sem mentalitasban, sem testben nincs hova azonosulniuk... szoval fura es fenntartasaim lennenek. Az 100%, hogy megvarnam, mig 18 lesz, addig van ido irogatni meg es rajonni, hogy mi van a hatterben. Mert valami nem oke...
7/8 anonim válasza:
Ha ennyi ideje írogattok meg skype-oltok, akkor szerintem adhatsz neki egy esélyt. Biztos érdekled őt, meg ő is téged, viszont valamennyi esély mindig van arra, hogy az első találkozás után nem válaszol. De ez nem korfüggő. Én megpróbálnám szerintem.
8/8 anonim válasza:
Jöjjön össze velem, én nem hezitálnék egy percig sem. 😁 De most komolyan, örömömben a földhöz csapkodnám magam, ha végre valamelyik 17-18 éves tényleg találkozni is akarna, nem csak hónapokig levelezni a semmiről, meg hogy küldjek még képet a farkamról, mert hú ezt meg azt csinálna vele, azt a valóságban meg semmi... 🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!