Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Irigység melegek közt gyakori?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigység melegek közt gyakori?

Figyelt kérdés
Na szóval meleg vagyok, és van egy (szintén meleg) barátom akihez közel állok, de csak baráti viszonyban. Én azt gondoltam h tökre jó h legalább vele megbeszélhetem a pasis dolgokat, mégis mindketten melegek vagyunk és eddig mindent meg tudtam vele beszélni. De legutóbb amikor találkoztam vele és elmondtam neki h van egy srác aki tetszik és h meg akarom ismerni, és meséltem a srácrol h talán én is tetszem neki. Ő ehhez teljesen negatívan ált hozzá, úgy jött le nekem h ( talán) féltékeny és nem örül annak h találtam egy srácot akivel rögtön átugrott a szikra. Azóta egyszer írtam vele, de nem hoztam fel a témát. Féltékeny lehet? Eddig még nem volt senkivel, és nem is ismerkedik. Gyakori a féltékenység a melegek körében? Most mit csinálhatok? Keresek valaki mást akivel megbeszélhetem ezeket a témákat? Rajta kívül még van pár barátom, de nem szeretnék nekik ezekről a témákról beszélni. Keresek egy lány barátot akivel meg lehet ezt beszélni? 19/f

2020. szept. 30. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanolyan gyakori, mint mindenhol máshol.

Van ez a duma, hogy fiú lány barátság nincs. Na ez a duma a melegeknél is érvényes nagyrészt (mint ahogyan a heteroknál is sok a kivétel, de mindig van aki próbálkozik)

2020. szept. 30. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Lehet rosszul azért esett neki, mert ő picit többet látna a kapcsolatotokba?
2020. szept. 30. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Vagy arra feltekeny, hogy te “talaltal” valakit es o nem, vagy a masik sracra feltekeny, mert o tobbet lat bele a baratsagotokba. Viszont azt irtad, o nem ismerkedik. Miert nem? Nem azert, mert titkon tetszel neki?
2020. szept. 30. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Barátok közt is megesik. Magamon tapasztaltam. Pedig értelmes embernek találom magam. Mikor észrevettem el is nyomtam ezt az érzést. Hisz azzal hogy pasija lett jött az, hogy nem beszéltünk annyit, stb. Ezért észrevettem hogy ha gondja volt akkor én nem a jót mondtam, hanem a rosszat. Mikor kiszúrtam magamon onnan figyeltem, hogy olyan független választ adjak mint előtte tettem. Azaz mondjam el a rossz és a jó részt is a véleményem kapcsán. Szerintem ezt nem mindig veszi észre az ember. Én észrevettem magamon és csodálkoztam is, mert nem tudatos volt. Azóta ilyen nincs mert tök megszoktam, hogy mindegy hány párja lesz 1 valami örök. ÉN! Azóta nem izgat ha pl új párja van és emiatt nem hív, nem ír, stb. Hisz tudom a helyem biztos. Remélem a példámat érted és átjön a lényeg :)
2020. szept. 30. 23:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki kellene derítened valahogy, hogy nem-e jössz e be neki. Mert akkor ezért volt olyan negatív.
2020. okt. 1. 02:33
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Én csak egy dologra vagyok "irigy"...Ha látok valahol meleg párt, akikről lejön, hogy szeretik egymást és valószínű,hogy egy ideje, vagy jó ideje már egyutt vannak.

Többször is azt hittem,hogy megtaláltuk egymást azzal,akivel le tudnám élni az életem, de egyik sem volt képes 1-2 évnél tovább megmaradni,leléptek.Nem értékelték,hogy van otthonunk, hogy sok a program, hogy nyugalomban élhetnénk,nem nekik (is) a friss élmény kellett. Most is ismerkedtem egy sráccal, aki lélekben még az exénél van, hasonlítgat,stb, amivel aztán nagyon jó alapot teremt a kapcsolat kialakításához.Valószínű,le is zárom vele a héten.

Szóval, én nem testiségre, nem szuperságra vagyok "irigy", hanem arra, hogy ha egy pár kitart egymás mellett, nem szexel mással,nem hármasozik,stb. Hanem monogám és tudja, mi egy kapcsolat lényege, és főleg azt, mit jelent szeretni és szeretve lenni.

Talán ez részemről az irigység egy pozitív formája.

2020. okt. 1. 06:26
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

Tapasztalatom hogy a fiatal passzív fiúk nem mindegyike de ez igaz a heteró nőkre is, igen féltékeny a passzív barátra, irigyli ha az bepasizott,

Rosszab esetben rá is hajt arra az aktívra. Nekik mindíg az kell ami elérhetetlen, míg fel nem nőnek, ha ez megtörténik.

2020. okt. 1. 07:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Érthető a dolog. Ha a sráccal össze fogsz jönni, a baráttal sokkal kevesebb időt fogsz tölteni, sőt boldog leszel majd vele, ami a barátodnak most nincsen meg. Gondolj bele fordítva mj lenne? Meselne neked, hogy össze fog jönni valakivel.... Hogy éreznéd magad?
2020. okt. 1. 09:00
 9/12 anonim válasza:
100%

6-os,de miért akarod megszakítani vele a kapcsolatot ?

Okés,az egy pont,hogy felhozza, mondjuk idővel azért elmúlik egyénfüggő)

hagyj időt neki

2020. okt. 1. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem szexualitás függő az irigység
2020. okt. 1. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!