Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigység melegek közt gyakori?
Ugyanolyan gyakori, mint mindenhol máshol.
Van ez a duma, hogy fiú lány barátság nincs. Na ez a duma a melegeknél is érvényes nagyrészt (mint ahogyan a heteroknál is sok a kivétel, de mindig van aki próbálkozik)
Én csak egy dologra vagyok "irigy"...Ha látok valahol meleg párt, akikről lejön, hogy szeretik egymást és valószínű,hogy egy ideje, vagy jó ideje már egyutt vannak.
Többször is azt hittem,hogy megtaláltuk egymást azzal,akivel le tudnám élni az életem, de egyik sem volt képes 1-2 évnél tovább megmaradni,leléptek.Nem értékelték,hogy van otthonunk, hogy sok a program, hogy nyugalomban élhetnénk,nem nekik (is) a friss élmény kellett. Most is ismerkedtem egy sráccal, aki lélekben még az exénél van, hasonlítgat,stb, amivel aztán nagyon jó alapot teremt a kapcsolat kialakításához.Valószínű,le is zárom vele a héten.
Szóval, én nem testiségre, nem szuperságra vagyok "irigy", hanem arra, hogy ha egy pár kitart egymás mellett, nem szexel mással,nem hármasozik,stb. Hanem monogám és tudja, mi egy kapcsolat lényege, és főleg azt, mit jelent szeretni és szeretve lenni.
Talán ez részemről az irigység egy pozitív formája.
Tapasztalatom hogy a fiatal passzív fiúk nem mindegyike de ez igaz a heteró nőkre is, igen féltékeny a passzív barátra, irigyli ha az bepasizott,
Rosszab esetben rá is hajt arra az aktívra. Nekik mindíg az kell ami elérhetetlen, míg fel nem nőnek, ha ez megtörténik.
6-os,de miért akarod megszakítani vele a kapcsolatot ?
Okés,az egy pont,hogy felhozza, mondjuk idővel azért elmúlik egyénfüggő)
hagyj időt neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!